*

AGF

AGF-fløj: Måske min sidste kamp for AGF

Elmar Bjarnason aftale med AGF udløber efter denne sæson. Og endnu har AGF ikke meldt sig. Det har andre klubber til gengæld.

Elmar Bjarnason i duel med Jonas Kamper. Foto: Gregers Tycho
AGF

Han har tilbud fra England, Holland Portugal og klubber i andre lande, hans aftale løber ud med udgangen af næste måned, så muligvis var det sidste gang, Elmar Bjarnason spillede for AGF.

I hvert fald har AGF endnu ikke meldt sig som en af de klubber, der ønsker at ansætte ham.

»Fremtiden? Ja, nu begynder jeg at tage nogle beslutninger. Måske var det den sidste kamp i AGF. Det var dejligt at slutte godt af, hvis det bliver den sidste. Det var perfekt. Vi spillede godt de sidste syv kampe, jeg fik lidt oprejsning efter en svær periode. Det var dejligt,« sagde islændingen efter 1-0-sejren over Viborg.

I sæsonens sidste kamp havde Elmar Bjarnason massevis af dueller med Viborgs Alexander Jakobsen, undervejs udviklede det sig til næsten deciderede onde nærkampe.

»Han sparkede mig i hælen nogle gange. Jeg fik lidt blå mærker. Så var jeg lidt ude efter ham. Jeg gav ham hånden på vej ud, så var det slut. Det er en del af spillet. Man kan godt slås i halvanden time. Så er det ovre. Det er en del af spillet,« sagde Elmar Bjarnason, som inden længe forventes at træffe en afgørelse om, hvor hans fodboldfremtid ligger.

Og alt tyder på, at det ikke er i AGF.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her