*

AGF

AGF-anfører hyldede topscorer efter sit mål nummer 139

Morten ”Duncan” Rasmussen tangerede onsdag aften scoringsrekorden i Superligaen, da AGF slog Esbjerg 3-1.

»Det er vigtigt, vi er videre. Nu er der to kampe mod Viborg, hvor vi skal vise det samme gode niveau, vi har vist mod dem på det seneste. Det er opgaven nu. Min første prioritet er, at vi overlever i Superligaen. Det er absolut det vigtigste. Jeg prøver at bidrage med hårdt arbejde og mål. Så må vi se, om jeg kan score næste gang,« kom det fra Morten ”Duncan” Rasmussen. Foto: Ernst van Norden
AGF

Indtil onsdag aften havde den tidligere Viborg-, AaB- og Silkeborg-angriber Søren Frederiksen scoret flest mål, 139 styk, i Superligaens historie. Flere af dem blev fejret med en kolbøtte.

Derfor valgte AGF-angriber Morten ”Duncan” Rasmussen at hylde Frederiksen med en tilsvarende gymnastisk øvelse, da han mod Esbjerg tangerede rekorden og nåede 139 mål også.

Det sitrede i Aarhus til allersidste sekund

»Søren Frederiksen havde udtalt, at det kunne være sjovt, hvis jeg lavede den. Det er ikke sikkert, jeg havde gjort det, hvis vi havde været bagud 1-2. Nu kunne jeg hylde ham med en lille kolbøtte,« sagde AGF-anfører Morten ”Duncan” Rasmussen, som scorede til 3-1, da han fulgte op efter at have brændt et straffespark i overtiden.

Esbjerg-målmand Jeppe Højbjerg blev presset af AGF’eren, han sparkede bolden ind på en medspiller, hvorefter Morten ”Duncan” Rasmussen var over den og scorede i det tomme mål.

»Det var ikke så godt sparket. Nej, der var ikke nerver indover. Det var dårligt sparket, men jeg fik den sat ind bagefter. Det var fint,« sagde målscoreren, der blev drillet af sin træner bagefter.

»Straffesparket var helt forfærdeligt sparket. Men heldigvis scorede han bagefter, så han kun er et mål fra rekorden. Men det var en underlig måde at gøre det på,« sagde AGF-træner Glen Riddersholm med et glimt i øjet.

Med 3-1 slipper AGF for at møde AC Horsens i to kampe om at undgå direkte nedrykning. Den duel skal udkæmpes af AC Horsens og Esbjerg, mens AGF møder Viborg i to kampe.

AaB kom aldrig for alvor tæt på miraklet

»Det er vigtigt, vi er videre. Nu er der to kampe mod Viborg, hvor vi skal vise det samme gode niveau, vi har vist mod dem på det seneste. Det er opgaven nu. Min første prioritet er, at vi overlever i Superligaen. Det er absolut det vigtigste. Jeg prøver at bidrage med hårdt arbejde og mål. Så må vi se, om jeg kan score næste gang,« kom det fra Morten ”Duncan” Rasmussen.

De fem mest scorende i Superligaens historie:

1 Søren Frederiksen (Viborg, AaB, Silkeborg) 139 mål

1 Morten ”Duncan” Rasmussen (AGF, Brøndby, AaB og FCM) 139 mål

3 Peter Møller (AaB, Brøndby, FCK)   135 mål

4 Heine Fernandez (Silkeborg, FCK, Viborg og AB)  126 mål

5 Steffen Højer (Viborg, AaB, OB) 124 mål

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her