AGF

AGF’er havnede i den ultimative loyalitetskrise

AGF’s Stephan Petersen skifter efter denne sæson til Silkeborg, som AGF kæmpede med for at slippe for nedrykningskampene.

AGF's Stephan Petersen har skullet kæmpe med AGf om at undgå nedrykningskampe. og blandt modstanderne har været hans kommende klub, Silkeborg. Foto: Gregers Tycho

AGF-fløjen Stephan Petersen har ikke fået voldsomt meget spilletid i nedrykningspuljen, og han kom heller ikke i aktion mod Viborg, men måtte blive på bænken hele kampen. Fra den kommende sæson er han Silkeborg-spiller, en aftale, han og Silkeborg indgik i vinter.

»Det er da rart, at Silkeborg slipper for nedrykningskampe. Men det er ærgerligt, at det er på bekostning af os. Jeg har sagt fra starten, at jeg havde håbet, at AGF og Silkeborg kom i hver sin pulje. I kampen mod Viborg tænkte jeg ikke over det i den forstand, men jeg kendte jo betingelserne,« siger Stephan Petersen, der har stået i den ultimative loyalitetskrise.

»Han kan blive hidsig og brokke sig over mig. Det kan godt være et chok«

»Det har været en speciel situation, for Silkeborg har været vores direkte konkurrent, den klub, vi skulle indhente. Når man først er på banen, så tænker man ikke over det. Når jeg står her nu, er jeg naturligvis glad for, at Silkeborg ikke rykker ud. Vi (AGF, red.) er inde i en god stime og er generelt godt kørende. Jeg tror, at vi ved, hvad der står på spil, og hvad der skal til. Så jeg er ikke nervøs,« siger Stephan Petersen, som håber, at han kan hjælpe AGF til endnu en sæson i rækken.

»Jeg vil gøre alt for mine holdkammerater. Jeg render jo ikke rundt og er ligeglad. Jeg har lige så stor en klump i maven, som mine holdkammerater har,« siger Stephan Petersen.

AGF-træner Glen Riddersholm har hele vejen ikke betvivlet Stephan Petersen loyalitet. Således fik fløjen spilletid, da AGF vandt 2-0 på udebane mod netop Silkeborg.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her