AGF

Fem hjemmenederlag i træk: Povlsen og Riddersholm kolliderede i snak om AGF’s forår

Europamesteren og AGF-træneren er mildest talt ikke enige om tingenes tilstand i AGF.

Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Tingene spidser til i AGF. Søndag aften blev det til det femte hjemmebanenederlag i træk efter 1-2 mod OB. Dermed røg AGF også over i nedrykningsspillets pulje to, hvor man skal hente enten fem point på Silkeborg eller otte point på AaB, hvis nervepirrende play off-kampe om nedrykning skal undgås. Måske derfor blev der ikke meget hyggestudie, da Flemming Povlsen og AGF-træner Glen Riddersholm så tilbage på OB-kampen og foråret hos Canal 9. De to parter var i hvert fald ikke enige om en ting eller to, som kan ses i videoen nedenfor.

Efter Riddersholm havde ærgret sig over endnu en kamp mod mange tvungne omrokeringer, gav den tidligere europamester sin analyse af tingenes tilstand i AGF.

OB spillede AGF ned i dyndet

»Det er utilfredsstillende. Jeg vil gerne give Glen, at de har skader på nogle positioner, men jeg kan se, da i kom ud til første halvleg mod Sønderjyske, gik det dårligt, ligesom i Randers og Viborg. Jeg ved ikke, hvad der sker, inden de går på banen. Der er åbenbart en faktor, der gør, at man skal bruge en hel halvleg, inden man kommer ind i kampene. Der er mange ting som gør, jeg tænker, hvor er det AGF lige, som du gerne vil have,« sagde Povlsen til Riddersholm.

AGF-direktør: Nedrykningsspillet gør mig urolig

Holdninger, som AGF-chefen i første omgang ikke ville give et modsvar på.

»Det der synspunkt vil jeg slet ikke ind på, for jeg er dybt uenig. Det er Flemmings opgave, og det er følelser. Det er de følelser, som jeg skal sørge for at holde væk.«

»Følelser? Jeg så jeres kamp mod Sønderjyske, der var der ikke noget, som hang sammen. Oppe i Randers var der heller ikke meget, som hang sammen. Der var noget fight, jo tak. Men noget af det, som skal kunne redde jer fra at rykke ned, det er også, at man kommer med noget spillemæssigt, der kan bringe modstanderen ud af fatning. Det synes jeg ikke, at jeg har set på noget tidspunkt i løbet af foråret,« sagde Povlsen, hvorefter Riddersholm hurtigt konstaterede.

»Nej, men så kan det være, at du ikke laver dine dybdegående analyser godt nok,« lød det.

Hele sammenstødet kan ses her

En bunden opgave: AGF bør forlænge med Kasper Junker hurtigst muligt

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her