AGF

AGF får hjælp af ny coach

B.S. Christiansen er hentet ind som sparringspartner i AGF for spillere og ledelse.

Den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen hjælper AGF resten af sæsonen. Foto: Mogens Flindt
AGF

AGF har ikke tænkt sig at overlade ret meget til tilfældighederne i jagten på succes på fodboldbanen. Superligaklubben har senest hyret B.S. Christiansen som coach, i første omgang frem til sommerpausen.

»Ja, det er korrekt, B.S. Christiansen arbejder hos os. Vi har lavet en aftale frem til sommerpausen. Han er inde og sparre med os i lederteamet og frem for alt omkring spillerne,« siger AGF’s sportschef, Jens Andersson.

B.S. Christiansen er forhenværende jægersoldat, en af Danmarks bedst uddannede, han er mange-årig foredragsholder og ikke mindst coach for dele af dansk erhvervsliv og idræt, blandt andre har han i mange år rådgivet Bjarne Riis og hans ryttere ligesom han har været tæt på FC Midtjylland. I den brede offentlighed er han formentlig bedst kendt for en række tv-programmer, blandt andet med Bubber.

»Vi ser ham som en ressource, og vi ser ham som en god hjælp til at få udviklet kulturen i klubben. Han har en erfaring og personlighed som kan bidrage med rigtig meget til AGF,« siger Jens Andersson.

Der er ikke en konkret anledning til, at han er blevet hentet ind, understreger sportschefen.

»Han observerer os i den første tid og følger os i forbindelse med kampe og dagen efter, ser hvordan vi følger op på ting og sager. Siden vil han have samtaler med spillerne enkeltvis. Men det er ikke sådan, at vi har peget på noget specielt, han skal arbejde med. Han ser på helheden, men det vigtigste er, at vi skal udvikle kulturen på Fredensvang hver dag,« siger Jens Andersson.

»Han er her ikke på grund af problemer. Han er her på grund af, at vi vil blive bedre til det, vi gør. Hvordan vi har det sammen, hvordan vi bedst forbereder os, hvordan vi kommunikerer, hvordan vi får en gruppe til at blive et hold, al den slags. Og det gælder både lederteamet og spillerne,« siger han.

Jens Andersson har fine erfaringer med at ansætte en coach udefra til at se nærmere på en organisation. Det havde han også i sin tid i AIK Stockholm. I dette tilfælde er det træner Glen Riddersholm, der har foreslået, at B.S. Christiansen skal assistere i klubben.

»Jeg har mødt ham flere gange, inden han er begyndt hos os. Han er en meget spændende person, som kan bidrage med meget ud fra den viden og erfaring, han har, « siger AGF’s sportschef.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Smart eller tudegrim? Ny koreansk crossover deler vandene
Hyundai går benhårdt efter at skille sig ud fra konkurrenterne i klassen for de små crossovere, og det må man sige, de gør med den nye Kona. Desværre er selve bilen et ganske gennemsnitligt produkt. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her