AGF

To AGF’ere står over mod FCK

Josip Elez og Elmar Bjarnason har karantæne i næste spillerunde i Superligaen.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto
AGF

Midterforsvarer Josip Elez og midtbaneslideren Elmar Bjarnason må se søndagens kamp mod FC København fra tribunen.

Begge fik gult kort i 2-2-kampen mod OB og røg dermed i straffeboksen i næste spillerunde. Også Jens Jønsson og Daniel A. Pedersen var i fare for karantæne, da de fik advarsler, men der skal endnu et kort til, før de to er spærret.

Hold da op, så kom Superligaen i gang igen

Elez og Bjarnason kan dog begge stille op, når AGF skal i aktion allerede tirsdag i pokalkvartfinalen mod Sønderjyske i Haderslev. Kort i Superligaen og efterfølgende karantæner tages ikke med over i pokalturneringen, men hvis AGF bliver slået ud tirsdag, tæller eventuelle kort fra pokalkampen i næste runde af Superligaen.

Flere i farezonen

AGF har en stribe spillere på kanten af karantæne; Aleksandar Cavric, Alexander Juel Andersen, Jens Jønsson, Daniel A. Pedersen, Danny Olsen, Daniel Christensen, Mate Vatsadze og Kim Aabech.

»Kontinuiteten er udfordret med de mange gule kort og karantænedage. Men det vidste vi, inden vi gik ind til kampen. Det er en del af præmissen. Vi skal nu forberede os til kampen mod Sønderjyske. Derefter fokuserer vi på næste kamp i Superligaen, og jeg lover, at vi nok skal stille et stærkt hold,« siger AGF-træner Glen Riddersholm.

Tvivlsom til pokalkamp

Mod Sønderjyske ser det ud til, at han må undvære midtbanespiller Daniel A. Pedersen, der humpede ud af OB-kampen efter godt en times spil efter et sammenstød.

»Daniel A. Pedersen fik et ordentlig slag i sin lyske. Det var samme sted, han fik ondt i træningskampen mod Lokomotiv Moskva. Men det er jo en del af at være i krig. Så risikerer man at komme til skade,« bemærker AGF-træneren, der midt i al skades- og karantæne-snakken glæder sig over, at truppen rummer flere stærke spillere, der kan smides i kamp.

»Stephan Petersen spillede godt mod OB, og også Alexander Juel Andersen gjorde en god figur, « siger Glen Riddersholm.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her