AGF

Glen Riddersholms håb: Jønsson-forlængelse inden udlandet

AGF-træner Glen Riddersholm har indikeret over for Jens Jønsson, at han gerne ser midtbanespilleren forlænge, inden han tager til udlandet.

Glen Riddersholm vil gøre Jens Jønsson klar til udlandet. Foto: Christian Klindt Sølbeck

Han kan spille i forsvaret, men vil helst spille på midtbanen, og midtbanen er netop der, hvor AGF-træner Glen Riddersholm har tænkt sig at gøre brug af Jens Jønsson i foråret. Det har den nye træner fortalt til Jønsson, der har kontraktudløb til sommer. Således er den del af samarbejdet klaret.

Det næste skridt er, at Glen Riddersholm gerne ser Jens Jønsson, 23 år, forlænge sin aftale med AGF. Jønsson har ganske givet bejlere, men Riddersholm vil gerne have Jønsson til at være en del af AGF lidt endnu. Således mener den tidligere FC Midtjylland-træner, at Jens Jønsson kan udvikle sig yderligere, inden han tager skridtet til udlandet.

- Omkring Jens er vi i dialog omkring en kontraktforlængelse, og så må vi se, om enderne kan mødes, siger Glen Riddersholm til tipsbladet.dk og forklarer:

- Jeg har klart indikeret over for Jens, at jeg ser ham som midtbanespiller, og at jeg tror på, at han har en fremtid her, indtil en klub i udlandet kalder på ham. Indtil det sker, mener jeg, at vi kan udvikle ham, så han får et internationalt niveau, der over tid gør, at han får sig en bæredygtig karriere i udlandet.

- Så på den måde kan man sige, at vi håber på, at Jens ser AGF som en attraktiv klub, til han tager til udlandet. Det håber vi lykkes, siger han videre.

Jønsson var i sommer med ved U21-EM og spillede en stor slutrunde på den defensive midtbane, men han har i efteråret spillet i midterforsvaret under tidligere træner Morten Wieghorst.

Riddersholms optimisme deles på sin vis også af sportschef Jens T. Andersson, der peger på, at bolden i overført betydning ligger hos den 23-årige AGF'er.

-Det er en beslutning, som Jens Jønsson også skal tage. Jeg har haft en god dialog med Jens i hele min tid i AGF, og han har nok stået og set på, hvor han skal spille. Men det er klart, at vi intensiverer arbejdet nu (med at snakke forlængelse, red.), siger Jens T. Andersson.

Det er hypotetisk, men skriver han under med en anden klub nu her, kan I så finde på at sælge allerede nu?

- Jeg er ikke så interesseret i at tale om specifikke spillere, men generelt er det en del af gamet, at du kan få bud på spillere, og så vælger du at sælge. Hvis det sker med kort tid igen af transfervinduet, har vi en blok med navne, og så må vi se på at hente en anden ind, lyder det fra sportschefen.

To unge testspillere er til eksamen i AGF

AGF spiller senere fredag testkamp mod Viborg.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
AGF lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her