Annonce
AGF

AGF sælger målmand til Huesca i Spanien

Aleksandar Jovanovic er blevet solgt til SD Huesca fra Primera Division efter to år i AGF's mål.

Aleksandar Jovanovic skal klare et lægetjek, før han kan fortsætte karrieren i Spanien. Foto: Jens Dresling/Riyzau Scanpix
AGF

Superligaklubben AGF skal på jagt efter en ny målmand.

Tirsdag, tre dage før transfervinduets lukning, har AGF solgt førstemålmand Aleksandar Jovanovic til spanske SD Huesca, der spiller i Primera Division. Skiftet er betinget af, at han onsdag består lægetjekket i Spanien.

Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

Dermed nåede den serbiske målmand at spille for AGF i to år. Undervejs nåede han at slå det mangeårige førstevalg Steffen Rasmussen af i superligaklubben.

AGF-sportschef Peter Christiansen siger, at klubben skal hente en ny målmand, som kan konkurrere med spanieren Óscar Whalley, om pladsen i buret.

- Allerede tidligt på året forberedte vi os godt ved at hente Óscar Whalley, og vi intensiverer nu jagten på en målmand mere, der kan sikre os et fortsat kompetitivt og stærkt målmandsmiljø.

- Med tilgangen af Óscar Whalley har vi udvist rettidigt omhu, og vi er helt trygge ved, at han nu umiddelbart kan tage over efter Jovanovc, siger sportschefen.

Efter 72 kampe mod danske modstandere venter der nu Jovanovic anderledes hård modstand. Han kan debutere søndag, når Huesca på udebane møder Barcelona med skarpretterne Lionel Messi og Luis Suarez.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her