Annonce
AGF

AGF siger farvel til Daniel A. Pedersen og tre andre

AGF og Daniel A. Pedersen kunne ikke enes om en ny aftale. Klubben siger lørdag farvel til fire spillere.

Daniel A. Pedersen er blandt de spillere, der stopper i AGF efter denne sæson. Foto: Mikkel Berg Pedersen
AGF

Efter tre sæsoner i AGF er det slut for midtbanespilleren Daniel A. Pedersen, der spiller sin sidste hjemmekamp i Aarhus lørdag mod Sønderjyske.

- Vi har i nogen tid været i dialog om en ny aftale med Daniel A. Pedersen. Men vi må konstatere, at det af forskellige årsager ikke er lykkedes at nå i mål om en forlængelse.

- Sådan er det nogle gange i professionel fodbold, og vi ønsker ham held og lykke på hans videre færd, siger AGF-sportschef Peter Christiansen.

Midtbanespilleren er ikke den eneste spiller, de aarhusianske fans skal tage afsked med lørdag.

Fire spillere i alt får farvel-blomster inden kampen mod Sønderjyske.

Alexander Juel Andersen, Michael Zacho og Daniel A. Pedersen får ikke forlænget kontrakterne i AGF, mens Mikkel Rask indstiller karrieren efter sæsonen.

Mens det er frugtløse kontraktforhandlinger, der har ført til, at Daniel A. Pedersen stopper i Aarhus, er det skader, der stopper Aarhus-eventyret for Alexander Juel Andersen, der har været i AGF siden 2013/2014-sæsonen.

Ifølge sporten er parterne enige om, at Alexander Juel Andersen har behov for nye udfordringer og nye impulser.

Michael Zacho har i foråret været udlejet til Brabrand, nu er kontrakten i AGF udløbet, og jagten på spilletid fortsætter i en anden klub.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her