AGF

Den tidligere La Liga-keeper Jacobo Sanz skal gøre AGF's målmænd bedre

Superligaklubben AGF har lavet en aftale med spanske Jacobo Sanz som målmandstræner for resten af sæsonen.

AGF-keeper Aleksandar Jovanovic får spansk trænerhjælp i resten af foråret. Foto: Mikkel Berg Pedersen
AGF

En 34-årig spanier med fortid i spanske La Liga-klubber som Real Valladolid, Getafe og Tenerife skal til og med sommer træne AGF's bedste målmænd.

Navnet er Jacobo Sanz, og han er Superligaklubbens nye målmandstræner.

»Jacobo er en dygtig fyr, der kan skabe en god rytme og et flow i sin målmandstræning. Nu tager han så over for foråret, og så ser vi til sommer om Jacobo bliver en mere permanet løsning på den post,« siger AGF's sportschef Peter Christiansen ifølge klubbens hjemmeside.

Flot langskud sikrede AGF god forårsstart i Hobro

Aarhusianerne sagde tidligere i opstarten farvel til målmandstræneren Lee Baxter, og det gav plads til Jacobo Sanz, som tog med holdet på træningslejr i Portugal. Her trænede han truppens målmænd under hele træningslejren, og det kommer han til at fortsætte med resten af foråret.

»Efter Lee's exit brugte vi vores netværk hurtigt for at løse situationen. Og via assistenttræner Rubén Sellés' kontakter fik vi mulighed for at få Jacobo med til Portugal, hvor vi blev enige om, at han skulle fortsætte sit arbejde her i Aarhus,« siger sportschef Peter Christiansen.

Matchvinder Sana om angrebsmakker: Han er som en lillebror for mig

Foruden Real Valladolid, Getafe og Tenerife har Jacobo Sanz også stået på mål hos græske PAOK Saloniki. Han stoppede sin aktive karriere i 2015.

AGF indledte mandag aften forårssæsonen med en sejr i Hobro. Dermed er aarhusianerne nu nummer 11 i tabellen efter 20 spillerunder.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere
Trafikrådmand: Partier forsinker løsning på kaos i Dokk1-krydset
Bünyamin Simsek (V) kritiserer S og SF for at trække en Mindet-løsning i byrådet. EL påpeger, at ønsket kommer fra et enigt teknisk udvalg, og Ango Winther (S) afviser, at en byrådsbehandling vil forsinke etableringen af et nyt kryds. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her