Annonce
AGF

AGF sikrer back omgående efter brud med Lyngby

Casper Højer Nielsen skifter til AGF to dage efter bruddet med Lyngby. Skiftet skulle være sket til sommer.

AGF

Forsvarsspilleren Casper Højer Nielsen har fået foråret på plads efter sit brud med Lyngby Boldklub i onsdags, da han fik ophævet sin kontrakt som følge af manglende lønudbetaling.

Fredag er han blevet præsenteret som ny spiller i AGF, hvor han egentlig først skulle være tiltrådt efter sommerferien. Hans kontrakt løber frem til og med 31. december 2021.

Det skriver AGF på sin hjemmeside.

- Jeg var begyndt at glæde mig til sommer, hvor det jo oprindeligt var planlagt, at jeg skulle starte i AGF. Så selv om det er på en trist og turbulent baggrund, er det en stor glæde, at det allerede er faldet på plads nu, siger Casper Højer Nielsen.

I AGF får han David Nielsen som cheftræner. De to kender hinanden fra trænerens ophold i Lyngby, som han forlod i oktober til fordel for AGF.

Casper Højer Nielsen er søn af den tidligere frisparksspecialist Lars Højer Nielsen, der i mange år spillede i FC København fra 1992 til 1999.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AGF
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her