AGF

AGF sikrer back omgående efter brud med Lyngby

Casper Højer Nielsen skifter til AGF to dage efter bruddet med Lyngby. Skiftet skulle være sket til sommer.

AGF

Forsvarsspilleren Casper Højer Nielsen har fået foråret på plads efter sit brud med Lyngby Boldklub i onsdags, da han fik ophævet sin kontrakt som følge af manglende lønudbetaling.

Fredag er han blevet præsenteret som ny spiller i AGF, hvor han egentlig først skulle være tiltrådt efter sommerferien. Hans kontrakt løber frem til og med 31. december 2021.

Det skriver AGF på sin hjemmeside.

- Jeg var begyndt at glæde mig til sommer, hvor det jo oprindeligt var planlagt, at jeg skulle starte i AGF. Så selv om det er på en trist og turbulent baggrund, er det en stor glæde, at det allerede er faldet på plads nu, siger Casper Højer Nielsen.

I AGF får han David Nielsen som cheftræner. De to kender hinanden fra trænerens ophold i Lyngby, som han forlod i oktober til fordel for AGF.

Casper Højer Nielsen er søn af den tidligere frisparksspecialist Lars Højer Nielsen, der i mange år spillede i FC København fra 1992 til 1999.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Smart eller tudegrim? Ny koreansk crossover deler vandene
Hyundai går benhårdt efter at skille sig ud fra konkurrenterne i klassen for de små crossovere, og det må man sige, de gør med den nye Kona. Desværre er selve bilen et ganske gennemsnitligt produkt. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her