AGF

Udvist AGF’er: Undskyld til klubben og holdkammeraterne

Daniel A. Pedersen fik to gule kort på kort tid, og så tabte AGF for fjerde gang i streg.

AGF

Når AGF’s spillere mandag morgen møder ind til træning, har Daniel A. Pedersen tænkt sig at tage ordet og undskylde, at han kostede sit hold point mod Randers FC.

Med knap 10 minutters mellemrum i det første kvarter af anden halvleg fik midtbanespilleren to gule kort. Farvel og tak for i dag, tilbage på banen løb 10 holdkammerater, som forgæves prøvede at fighte en 0-0’er hjem.

Men Randers FC vandt 1-0, tilmed på et selvmål, 10 minutter før tid.

»Jeg gik ind i en fifty-fifty-duel, og det var selvfølgelig dumt af mig, at jeg gav dommeren mulighed for at give mig endnu et gult kort. Han gav Mustafa Amini gult, og jeg gik ikke hen og sagde, at det var mig, der havde begået frisparket. Men det fandt han jo ud af,« sagde en slukøret AGF’er.

Han betegnede begge de gule kort som fifty-fifty-dueller.

»Den første duel var hård, ved den anden kastede han sig rundt. Det var dumt af mig at jeg gik ind i nummer to. Jeg synes, at vi var det bedste hold indtil da. Men udvisningen kom til at koste. Det er jeg utroligt ked af. Det er mit første røde kort i karrieren. Det er jeg ked af på klubbens og holdkammeraternes vegne,« sagde Daniel A. Pedersen.

Sejrsmålet var et selvmål af AGF’s Pierre Kanstrup.

»Jeg synes, at så længe, vi spillede 11 mod 11 havde vi styr på kampen. Vi skabte chancer nok til at komme foran. Men det blev svært. De var bedst, da vi var i undertal, men at de scorede sådan et mål, er utur. Jeg synes ikke, at kurven er nedadgående,« sagde Pierre Kanstrup.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Energioptimer hytten og tjen mere ved et salg
Ved at springe fra et energimærke op til det næste på listen, kan du lægge i omegnen af 50.000 kroner til boligens værdi, lyder det fra Teknologisk Institut. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her