AaB

Børsting-brag sikrede AaB endnu en sæson i Superligaen

Uafgjort betyder, at Viborg er afhængig af andre resultater.

Da AaB gæstede Viborg i marts, kastede Frederik Børsting sig i jorden i ærgrelse, da dommeren fløjtede kampen af.

Kampen
  • Viborg FF – AaB 1–1 (0-1)
  • Vurdering: Viborg havde alt at vinde, men spillet blev ofte for stresset. De grønblusede fik udlignet for sent af indskiftede Osama Akharraz. En sikker scoring af Frederik Børsting efter blot et kvarter gav AaB  en ro, der gjorde, de ikke jagtede endnu en scoring, men kunne stille sig tilfredse med udsigt til point.
  • Viborg FF: 4
  • AaB: 7
  • Kampens spillere:
  • Søren Reese, Viborg FF, 7
  • Frederik Børsting, AaB, 7
  • Dommer: Mikael Tykgaard, 7
Viborg havde vundet 2-1, og i det 85. minut havde han brændt en enorm hovedstødschance ved stillingen 1-1.

Var den gået ind, havde AaB sandsynligvis spillet mesterskabsslutspil nu.

Umiddelbart efter afbrænderen scorede Serge Deble det afgørende mål for Viborg, der definitivt kostede AaB en plads i mesterskabsslutspillet.

Lidt over en måned senere var Frederik Børsting dog i et noget andet – og bedre - humør, da dommeren fløjtede kampen af på stadion i Viborg.

Her var han særdeles medvirkende årsag til, at AaB med 1-1 mod Viborg, nu er sikret endnu en sæson i Superligaen.

Viborgs fremtidige superligaskæbne afhænger nu af de øvrige resultater i gruppen.

Viborg havde alt at vinde

AaB kunne, trods bare fire point de seneste fem kampe, nøjes med uafgjort i Viborg for at sikre sig endnu en sæson i Superligaen.

For Viborg var en sejr over AaB nødvendig for at holde håbet om overlevelse i live. Uafgjort ville ikke være fatalt, men gøre holdet afhængig af de andre resultater i puljen. 

I kampens begyndelse lagde de grønblusede offensivt fra land, men Frederik Børsting viste tidligt, at han havde revanche til gode.

Efter et kvarter nærmede AaB sig første gang Viborgs målfelt, da netop Frederik Børsting trykkede af langt ude fra og bragte AAB på kurs mod endnu en sæson i Superligaen.

Viborg havde dog også en mulighed eller tre for at udligne. Men en decideret triple-chance efter 35. minutter var ikke nok til at komme på tavlen.

Efter pausen var der langt mellem de store chancer fra begge hold. Viborgs spil blev ofte for stresset og hektisk, mens AaB syntes tilfredse med resultatet.

I stedet sendte Viborg Osama Akharraz på banen og med et kvarter tilbage, udlignede han, da en løs bold i feltet tilfældigt endte for hans fødder.

AaB slap dog med skrækken for flere Viborg-scoringer og holdene måtte således dele point efter 1-1. 

Følg
Jyllands-Posten
AaB lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her