Annonce
AaB

AaB har solgt Flores til mexicansk klub

Edison Flores fik aldrig sit gennembrud i AaB. Nu er peruaneren sendt videre til Monarcas Morelia i Mexico.

Edison Flores (til venstre) spillede tre kampe for Peru ved VM i Rusland. Her ses han i kampen mod Danmark i en duel med Andreas Christensen. Foto: Gregorio Borgia/AP

Den peruanske landsholdsspiller Edison Flores er fortid i superligaklubben AaB.

Tirsdag morgen bekræfter AaB, at 24-årige Flores er solgt til den mexicanske klub Monarcas Morelia.

AaB hentede peruaneren for to år siden, og det lykkedes aldrig nordjyderne at forløse angriberens potentiale.

- Edison er en dygtig spiller og en god fyr, men vi må erkende, at hans potentiale aldrig rigtigt blev forløst i AaB, hvilket der kan være flere årsager til, siger sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

- Nu glæder vi os over, at Edison har fundet et sted, hvor mentaliteten minder mere om der, hvor han kommer fra, og vi ønsker ham kun alt det bedste fremover, siger han.

Selv om Edison Flores ikke har levet op til forventningerne i AaB, så fortryder han tilsyneladende ikke, at han i 2016 skiftede fra Club Universitario de Deportes i hjemlandet til Nordjylland.

- Jeg har været glad for min tid i AaB. Klubben har altid behandlet mig godt, og fansene har været venlige mod mig, siger Edison Flores i pressemeddelelsen.

Angriberen deltog i sommer ved VM i Rusland, hvor han blandt andet var med i gruppekampen mod Danmark, som Peru tabte 0-1.

Efter sommerferien mødte Flores ikke op i Aalborg til tiden, og han gjorde det samtidig klart, at han gerne ville væk fra AaB.

Edison Flores spillede 51 kampe for AaB og scorede fire mål.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AaB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her