Annonce
AaB

Peru-spillers VM-deltagelse giver AaB en million

AaB fastholder forventningerne til 2018 om et underskud før skat i niveauet 18-28 millioner kroner.

Tycho Gregers
AaB

Superligaklubben AaB fastholder forventningerne til 2018 om et underskud før skat i niveauet 18-28 millioner kroner.

I andet kvartal af 2018 kan selskabet bag fodboldklubben præsentere et underskud på 13,6 millioner kroner.

Samme periode i 2017 gav et overskud på 24,3 millioner kroner, men det skyldtes et par markante spillersalg.

Dengang blev Christian Bassogog og Joakim Mæhle solgt, og resultatet af AaB's transferaktiviteter var et overskud på 38,6 millioner kroner.

På samme måde har AaB ikke solgt profiler i første halvdel af indeværende år.

Resultat af transferaktiviteter viser i første halvår derimod et underskud på 5,7 millioner kroner, som kan henføres til afskrivninger på kontraktrettigheder.

AaB oplyser også, at "en faldende tendens i tilskuertallet i dansk fodbold ligeledes har gjort sig gældende for AaB med en negativ effekt på resultatet til følge".

Klubben har til gengæld fået flere tv-indtægter, det er blevet til en stigning på 4,3 millioner kroner.

Og det luner også for AaB at få en engangsindtægt på 1,3 millioner kroner i form af landsholdskompensation som følge af Edison Flores' deltagelse for Peru ved sommerens VM-slutrunde.

AaB's egenkapital udgør 98,8 millioner kroner. Klubben har dog kun et likvidt beredskab på 50 millioner kroner.

- Resultatforventningerne for regnskabsåret 2018 fastholdes, og der forventes således fortsat et underskud før skat på mellem 18 og 28 millioner kroner.

- Heri er indeholdt yderligere strategiske investeringer i både kommerciel udvikling, faciliteter og spillere som følge af tidligere realiseret overskud. Investeringer der vil fortsætte i 2019, oplyser AaB.

Den nordjyske klub er efter seks spillerunder af Superligaen placeret på en flot andenplads med 13 point. Kun FCK har lige så mange point og fører kun ligaen på en bedre målscore end AaB.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AaB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her