Superliga

Peter Sørensen nægter at anerkende kollaps

Silkeborg lukkede fire mål ind på ti minutter i nederlaget mod FC Nordsjælland. Men holdet kollapsede ikke.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Silkeborg IF lukkede søndag middag fire mål ind på bare ti minutter i anden halvleg mod FC Nordsjælland i Alka Superligaen. Silkeborgs cheftræner, Peter Sørensen, nægtede dog at høre tale om et kollaps.

- Hvordan kan I finde på at tale om et kollaps? Vi kom tilbage efter deres scoring til 4-2, vi havde et skud på overliggeren og flere andre store chancer. Jeg nægter at anerkende, at vi skulle have kollapset som hold.

- De overtog kampen i ti minutter, men vi kom tilbage igen. Spillerne rejste sig og lagde pres på. Det er rigtigt, at vi faldt ud, men vi kollapsede ikke, siger Peter Sørensen.

Før de skæbnesvangre ti minutter midt i anden halvleg havde der stået Silkeborg på næsten samtlige højdepunkter i kampen.

- Det var fantastisk at se de første 60 minutter. Jeg synes, vi slår FCN på stort set alle parametre. Vi slår dem som hold, og vi slår dem som individualister, siger Peter Sørensen.

Silkeborg blev dukket, da vildt comeback og banen stjal fokus

- Vi slår dem i duelspillet, i pasningsspillet, og vi overmatcher generelt et hold, der ellers er et eksempel til efterfølgelse på mange af lige netop de parametre.

På trods af den flotte indledning endte det dog alligevel med at blive klubbens andet nederlag på den nye hjemmebane. Dermed er det stadig ikke lykkedes Silkeborg at slå FC Nordsjælland siden 2010.

- Det er voldsomt at lukke fire mål ind på ti minutter. Det er det bare. I kan kalde det, hvad I vil. Om vi får dårlig mave eller kollapser, det styrer I, siger en slukøret Dennis Flinta.

- De rammer jo alt. Men med spil og chancer in mente har vi mere at være tilfredse med, end de har. Det lyder nok hult, når vi står her og har tabt, men det mener jeg, siger Dennis Flinta.

Silkeborg er med nederlaget noteret for ti point efter 11 kampe.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her