*

Superliga

OB-sejr efter blodfattig Randers-indsats

Efter en elendig indsats og et nyt nederlag i Odense er Randers FC fortsat på sidstepladsen i Superligaen.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Efter en lille periode med opløftende resultater er Randers nu igen i problemer i Superligaen. Søndag tabte Superligaens bundhold 1-3 til OB efter en dårlig indsats i Odense, og holdet virker fortsat uden selvtillid.

Efter 10 spillerunder er det kun blevet til seks mål og syv point, og nederlaget i Odense var det femte i sæsonen.

Kronjyderne mødte ellers et OB-hold, der også har tumlet med problemer i denne sæson, og begge mandskaber gik da også forsigtigt til værks i kampens indledning, hvor der blev sjældent forsøgt overraskende og uventede ting.  Randers formåede dog ikke at udnytte de perioder, hvor fynboerne også så usikre ud.

Begge hold var ramt af skader og karantæner, men hvor OB-træner Kent Nielsen havde succes med at afprøve nye folk i en ny 3-4-3-formation, så det anderledes usikkert ud på Randers-holdet, der var uden normale startere som Mads Agesen, Kasper Enghardt og Joni Kauko.

Det blev kostbart i en kamp, hvor kronjyderne tydeligvis manglede lederskab og mandsmod.

Mod slutningen af første halvleg fik OB dog lagt et tryk mod Randers-målet, og efter flere gode opspil, var det venstrebacken Jacob Barrett Laursen, der bragte hjemmeholdet foran med et tørt hug med højrebenet fra 20 meters afstand.

Scoringen så ud til at gøre ondt på Randers-mandskabet, som så ud til at mangle både selvtillid, vilje og aggressivitet. Særligt anfører Agesen var savnet, og Randers-spillerne tabte ofte dueller mod OB’erne, mens det heller ikke blev farligt, når udeholdet skulle forsøge at angribe. Det var alt i alt modløst og blodfattigt, det Randers kom med.

I anden halvleg blev udeholdet således mast helt i bund af et velspillende OB-hold, og Nicklas Helenius’ 2-0-scoring i begyndelsen af an den halvleg var fuld fortjent. Kort efter blev et Randers-boldtab udnyttet brutalt af OB’eren Ryan Johnson Laursen, som scorede til 3-0 efter en effektiv  fynsk kontra, og så var Randers-mandskabet endegyldigt nedlagt.

Randers-træner Olafúr Kristjansson forsøgte sig med et par rokader og indskiftninger, men udeholdet formåede ikke at presse OB i løbet af de sidste 25 minutter. 1-3-scoringen til allersidst var at regne for pyntegran, for det samlede indtryk var en stor nedtur for det hårdt pressede Randers-mandskab.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
En ønskejul når livet er svært
Organisationen Ønske Jul hjælper hvert år hårdt ramte familier til at få en god jul. Siden 2012 har de sørget for, at midtjyske familier med ondt i livet også får en juleaften med alt, hvad der hører til. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her