Superliga

Randers og Silkeborg delte i uforløst duel

Randers FC har fortsat sæsonens første sejr til gode efter 1-1 fredag mod Silkeborg i Alka Superligaen.

Silkeborgs Mikkel Cramer i duel med Randers' Marvin Pourié. Foto: Mikkel Berg Pedersen

Randers FC havde håbet at kunne kickstarte sæsonen med en sejr hjemme over Silkeborg, men efter en kamp, der var mere intens end velspillet, endte det 1-1.

Marcus Mølvadgaard bragte Randers FC foran 1-0 i første halvleg, mens gæsternes profil Robert Skov kvitterede på straffespark efter pausen.

Randers havde valgt at give chancen fra start til 18-årige Mølvadgaard, og det var en god idé. Den unge angriber, der fik sin blot anden start i Alka Superligaen, fik stor indflydelse på kampens forløb.

Starten af fredagens opgør var ellers lige til glemmebogen. Begge mandskaber, især hjemmeholdet, forsømte at tilspille sig de helt store chancer, ikke mindst grundet ringe pasningsspil på banens sidste tredjedel.

Men efter flere omgange lige-ved-og-næsten kom Randers foran otte minutter før pausen.

Marvin Pourié slap fri i en kontra, og efter en halvklaring i Silkeborg-forsvaret fandt PourieéMarcus Mølvadgaard, der bragte hjemmeholdet på 1-0 med sin første Superliga-scoring.

Silkeborg overtog det offensive initiativ efter pausen, men det ændrede ikke på, at Randers var farligst foran mål.

Silkeborgs spilovertag blev mere intenst som halvlegen skred frem, og efter en god times spil fik gæsterne bragt balance i kampen.

Robert Skov, der kort inden havde fået reddet et forsøg på stregen, fik straffespark i en situation, hvor hjemmeholdets bageste var helt ude af balance. Straffesparket tog Skov sig sikkert af. 1-1.

Silkeborg fortsatte presset mod hjemmeholdet, men uden at kunne få mere udbytte af anstrengelserne, selv om det brændte på i flere omgange.

Med pointdelingen tog Silkeborg sæsonens første point på fremmed græs, mens Randers FC fortsat er sidst i Alka Superligaen hvor Silkeborg er nummer otte.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her