Superliga

»Det var vildt med Hobro - med Skive vil det være uforståeligt«

Skive er gået ind til denne sæson med et minimalt budget, men spiller alligevel med om oprykning til Superligaen.

De fleste regnede inden denne sæson med, at Skive ville være en sikker nedrykker fra 1. division.

Sportschef Jesper Larsen fortæller da også, at klubben ifølge ham opererer med et det klart mindste spillerbudget i divisionen - fem gange mindre end det Hobro for få sæsoner havde til rådighed, da de rykkede op.

Nedrykningssnak er dog ikke længere aktuelt. Inden søndagens spillerunde ligger Skive nemlig på en tredjeplads, som vil give playoff-kampe om Superliga, når sæsonen slutter

LINK

Fra netop Hobro har Skive hentet et par spillere til klubben. En af dem er Mathias Bersang, som var med dengang Skives naboklub tog turen op i Superligaen.

Han har let ved at se en sammenligning mellem det, Hobro gjorde dengang, og det Skive måske kan gør i år - og så alligevel ikke helt:

»Hvor Skive i denne sæson var decideret dømt til at rykke ned, var Hobro nok også dengang i spil til det. Så der kan man godt sammenligne det. Men vi havde bedre fundament i Hobro, end der er i Skive i forhold til at rykke op. Der var flere rutinerede spillere i Hobro, der havde prøvet nogle ting inden,« siger han og slår sin pointe fast:

»Det var vildt med Hobro - med Skive vil det være uforståeligt.«

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her