Superliga

FCK-back ser frem til intern konkurrence

FCK-backen Nicolai Boilesen ser frem til at få konkurrence om de defensive positioner i næste sæson.

FCKs Nicolai Boilesen i et opgør med FC Nordsjællands Marcus Ingvartsen. Foto: Jens Dresling/Polfoto

FC København har i ugens løb været på indkøb og forstærket bagkæden frem mod næste sæson.

Først præsenterede klubben den 23-årige tjekke Michael Lüftner, og onsdag præsenterede klubben så den tidligere profil Pierre Bengtsson som ny mand.

FCK-backen Nicolai Boilesen har længe været udset til afløser for Mathias "Zanka" Jørgensen, og især Ludwig Augustinsson, der begge forlader klubben til sommer.

Med de to nye indkøb er konkurrencen om de tomme pladser i bagkæden dog øget, hvilket ikke afskrækker FCK-backen:

-Det er velkomment at få to nye, dygtige spillere ind, der kan styrke holdet. Det skærper konkurrencen og øger kvaliteten på vores hold, siger Nicolai Boilesen.

FCM-spillere fryder sig over kæp i FCK-hjulet

FCK-træner, Ståle Solbakken, har da heller ikke købt de to nye spillere som direkte afløsere for de afgående spillere. I stedet skal Nicolai Boilesen have en større rolle på holdet.

-Nicolai Boilesen kan ikke spille 50 kampe på en sæson, så nu er vi godt dækket ind. Indkøbene er ikke set som direkte erstatninger for de afgående spillere, siger Ståle Solbakken.

Den tidligere Ajax-spiller har mest været anvendt på venstre back, men har også præsteret flot i midterforsvaret i løbet af sæsonen. Ståle Solbakken har da heller ikke fastlagt en plads, hvor Nicolai Boilesen skal spille.

-Han kan spille både i midterforsvaret og på backen, så det er meningen, at han skal kunne spille kampe på begge pladser for os i næste sæson, siger Ståle Solbakken.

Ud over de to forsvarsspillere har FCK også præsenteret den cypriotiske angriber Pieros Sotiriou som ny spiller i næste sæson.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her