*

Superliga

OB spillede AGF ned i dyndet

Med en sejr på 2-1 i Aarhus forsatte OB et stærkt forår og har nu en regulær mulighed for at undgå nervepirrende kampe om direkte nedrykning.

Frederik Tingager har scoret til 0-2 for OB i kampen mod AGF. Foto: Mikkel Berg Pedersen

OB sørgede med en sejr på 2-1 mod AGF for at få et fint udgangspunkt i det kommende nedrykningsspil, mens AGF går hårde uger i møde.

Få dage inden kampen proklamerede AGF-træner Glen Riddersholm, at chancen for, at en af forsvarsspillerne – Mikkel Rask, Alexander Juel Andersen og Dzhamaldin Khodzhaniiazov – var med i kampen, lå på to procent. Var der tale om bluff? Måske. I hvert fald stillede alle tre spillere til start mod OB, Mikkel Rask tilmed til sin debut.

AGF-OB 1-2
  • AGF: 02
  • OB: 7

Kampens spillere:

  • Aleksandar Jovanovic, AGF, 7
  • Jóan Símun Edmundsson, OB, 7
  • Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen, 02
Til gengæld gik midtbanemanden Sverrisson i stykker efter få minutters spil, hvorefter AGF måtte smide Daniel A. Pedersen ind.

I OB-staben måtte målmand Sten Michael Grytebust melde fra med en skade, og i stedet var der comeback til Michael Falkesgaard, der senest har spillet ligafodbold for halvandet år siden, i sommeren 2015 mod AGF, da han i øvrigt blev alvorligt skadet og måtte lade sig skifte ud i anden halvleg.

Få regulære chancer

OB’erne virkede langt mere trygge med bolden, mens AGF’erne levede højt på fysik, hvilket ikke kastede regulære chancer af sig i første halvleg.

Kort ind i anden halvleg måtte AGF igen bytte ud, da Alexander Juel Andersen humpede ud. Forinden havde OB-topscorer Jóan Símun Edmundsson danset sig fri, men igen stak Jovanovic et ben ud.

AGF’s første chance tilfaldt anfører Morten ”Duncan” Rasmussen, som fra kort afstand sparkede over mål.  I det hele taget var det en fodboldkamp præget af dens store betydning for begge hold, spillet var i sekvenser rodet og tilfældigt på en tung bane, frisparkene og fejlene florerede og smadrede de fleste tiltag til rytme.

OB-backen Jacob Barrett Laursen testede AGF efter en times spil, men igen hev Jovanovic en fin redning ind, men 20 minutter før tid kunne han ikke forhindre Emundsson i at score med et fladt hug, da AGF blev fanget ude af balance.

Kort efter øgede Frederik Tingager til 2-0, da han kom først på et hjørnespark ved forreste stolpe. Morten Rasmussen reducerede på straffespark kort før tid. Til ingen verdens nytte.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her