*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Superliga

André Rømer mistede hovedet og forlængede FCM-nedtur

Lange Paul så ud til genrejse FCM, men så fik Andre Rømer et vildt rødt kort, der endte det med at det til en sløj runde for endnu et tophold.

Hvis mandagskampe har et prædikat af at være kedelige, gjorde FC Nordsjælland og FC Midtjylland sit for at modbevise det i den anden af slagsen denne forårssæson.

Kampen

Vurdering:

FC Midtjylland kunne ikke gøre FC København kunststykket efter fra kampen i Aarhus. Med ti mand det meste af kampen i Farum blev man tvunget til at overlade for meget af spillet til FCN. Allerbedst bevist ved nordsjællendernes udligning tidligt i anden halvleg, hvor man sad uafbrudt på bolden i mere end halvandet minut. Spændende bliver det, om Jess Thorup vælger at tage André Rømer tilbage ind i varmen efter det dumme røde kort og  endnu en rigtig skidt præstation. Erstatningen Rasmus Nissen ser spændende ud.

FC Nordsjælland - FC Midtjylland: 2-1

FC Nordsjælland:7

FC Midtjylland: 4

Kampens bedste spillere:

David Moberg Karlsson, FC Nordsjælland, 7.

Paul Onuachu, FC Midtjylland, 7.

Dommer: Dennis Mogensen, 10.

Over 90 minutter leverede de to hold flere intense øjeblikke, end man kan finde i et par gennemsnitlige Superliga-kampe tilsammen.

Allerede tidligt måtte FC Nordsjælland-målmand David Jensen sys med flere sting, efter hans forkerte beslutning om at løbe frem mod en dyb FCM-aflevering både kostede en flænge i panden og et mål.

Sammenstødet med to holdkammerater og Vaclav Kadlec gav nemlig Paul Onuachu muligheden for at bevise, at han er mere end kød og kartofler. Hvilket han på fornem vis gjorde ved kontrolleret at lobbe bolden med en Jon Dal-inside henover de slagene FCN-folk og ind i det tomme mål.

Den tidlige scoring lignede midtjydernes måde at sende et signal til omverdenen om, at man via en sikker sejr i Farum var klar til at rejse sig fra mulden efter torsdagens vitale nederlag mod FCK.

Det ændrede en enkelt aktion dog på. André Rømer virkede egentlig til at have fået slikket sine sår efter under stor opmærksomhed at være blevet rundbarberet af Memphis Depay på Old Trafford i sådan en grad, at kun Søren Colding mod Thierry Henry kunne relatere til det. Men i en helt ufarlig situation midt på banen hoppede han med to strakte ben ind i anklerne på Martin Vingaard. Dommer Dennis Mogensen trak helt korrekt det røde kort frem.

Derfra lignede FC Midtjylland aldrig det samme hold igen i Farum. Man var ikke i stand til at kopiere FCK’s indsats mod AGF og stadig gøre sig farlige en mand i undertal. I stedet overlod man alt initiativet til FCN. Et tilbud, som Kasper Hjulmands tropper på 25 minutter benyttede til at give deres chef en sejr i sit comeback på hjemmebanen.

Udvist FCM-back: Jeg svigtede holdet

Først kronede David Moberg Karlsson en fin indsats ved at levere udligningen, hvorefter Emiliano Marcondes ikke kun gjorde et fint indhop, men også viste sig at gøre forskellen til 2-1.

Glad Hjulmand så fremskridt i sit Farum-comeback

Et resultat, der pludselig får FC Midtjyllands historiske sejr mod Manchester United og Pione Sistos føringsmål i England til at virke længere væk, end det er tilfældet. Og et resultat, der måske kan begynde at presse Jess Thorup internt efter en kamp, hvor netop Sisto blev udskiftet  tidligt, og Jakob Poulsen så hele kampen fra bænken.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her