Annonce
Superliga

Skrøbelige Hobro lever med næb og klør

Hobro viste igen mangler i begge ender af banen, da holdet heldigt spillede sig til et point mod SønderjyskE.

Sønderjyskes Alexander H. Bae i kamp med Hobros Mathias Haarup. Foto: Claus Fisker

»Det er kraftedeme til få lange løg over,« sagde Hobros storbandende Jonas Brix-Damborg til TV3 Sport i pausen mod SønderjyskE, da Hobro var bagud 1-0.

»Der er intet godt at tage med fra første halvleg.«

Det havde han sådan set ret i, Brix-Damborg. For Hobro har nu lukket mere end 10 mål ind efter dødbolde i indeværende superligasæson, og mod netop SønderjyskE virkede nordjyderne aldrig skarpe offensivt.

Fakta

SønderjyskE-Hobro IK 1-1 (1-0)

Vurdering

Sønderjyske: 7

Hobro IK: 5

Dommer

Michael Johansen, 6

Kampens spillere

Stefan Gartenmann, SønderjyskE, 7

Emmanuel Sabbi, Hobro IK, 6

Hobro havde heller ikke haft marginalerne med sig. Forsvarsspiller Stefan Gartenmann scorede nemlig et helt sensationelt mål, da han saksesparkede bolden i Hobro-målet. Et langt hjørnespark blev headet ind midt i feltet, hvor Gartenmann steg til vejrs, vippede kroppen let til siden og saksede bolden, der i øvrigt nåede at hoppe, forbi Hobros Jesper Rask.

Det lugtede yderligere af krise i Hobro, især fordi den overraskende tilgang af den tidligere mestertræner Allan Kuhn havde sat forventningerne i vejret forud for sæsonstart. Men dommen var ubarmhjertig. Syv mål scoret i otte kampe, en målscore på 7-18 og en sidsteplads i Superligaen.

Men på nærmest mirakuløs vis fik Hobro kæmpet sig tilbage i kampen. Kort efter pausen udlignede Emmanuel Sabbi på et hovedstød, og kampens endelige resultat blev således 1-1. Vanvittig kynisk af Hobro, og flere vil formentlig hævde, at det var ufortjent, selvom holdet præsterede bedre i kampens anden halvdel end i første. Men hvor må de gulklædte savne Mål-Pål. Ham, der scorede i 11 superligakampe på stribe. Hobro-angriber Pål Alexander Kirkevold var velsagtens på banen mod SønderjyskE, men han lignede – igen – skyggen af den spiller, som han var i superligasæsonen 2017/2018.

Genlæs liveblog: Ingen vinder i intenst bundopgør i Haderslev

Hobro viste atter, at der ud over de defensive usikkerheder også mangler offensiv styrke til at true modstanderen, og ligger fortsat i bunden af Superligaen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her