Annonce
Superliga

OB tog første sejr i sæsonen mod tamt Vejle-hold

OB hentede for første gang i sæsonen tre point. Fynboerne slog Vejle Boldklub med 2-0.

OB's Jeppe Tverskov fældes under opgøret imod Vejle. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

OB hentede søndag holdets første sejr i indeværende superligasæson. Det skete, da de stribede fra Fyn vandt med 2-0 over Vejle Boldklub på fremmed græs.

OB virkede fra kampens start skarpere i både tanke og handling, og Vejle gjorde det ikke nemmere for sig selv ved at lave en del fejl.

Hjemmeholdet fortsatte derfor de kedelige takter fra udekampen i Farum mod FC Nordsjælland, som Vejle-træner, Adolfo Sormani, kaldte for den dårligste kamp i sæsonen.

Med sejren ånder OB nu Vejle i nakken. Vejlenserne er nummer 12 med seks point, mens OB har hentet fem point efter syv spillerunder og er nummer 13.

OB var farligst i indledningen, hvor Julius Eskesen efter knap et kvarter misbrugte en god mulighed.

Efter 34 minutter gik den dog ikke for Vejle. Jacob Barrett Laursen fandt med en flot aflevering Ryan Laursen, som let bragte OB foran.

Få minutter efter var Vejle tæt på at udligne, men forsvarsgeneral Rasmus Lauritsen fik ikke ordentligt træf på bolden.

Bedst som det lignede en 1-0-føring til udeholdet ved pausen fordoblede Jeppe Tverskov fra bageste geled føringen efter et hjørnespark.

Efter en halvsløj første halvleg af hjemmeholdet skulle man tro, at Adolfo Sormanis tropper ville komme blæsende ud til anden halvleg. Det skete ikke.

OB-træner om første sejr: Nu skal vi ride videre på bølgen

Meget symptomatisk for indsatsen sparkede anfører Jacob Schoop Vejles vel nok bedste mulighed tættere på indkast end mål efter 55 minutter.

OB var i anden halvleg tættere på at udbygge føringen, end Vejle var på at reducere.

Med ti minutter igen kunne Nicklas Helenius havde hamret det sidste søm i kisten, men Pavol Bajza tog revanche i Vejle-målet.

Vejle-træner efter nederlag: Vi var mentalt trætte

Vejle besøger i næste runde ærkerivalerne fra AC Horsens. OB tager imod FC Nordsjælland.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
OB
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere
Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her