Annonce
Superliga

Hjulmand roterede i Brøndby: Europa koster point

På grund af et stramt europæisk program ændrede FCN på fem pladser, da det blev til nederlag mod Brøndby.

FC Nordsjælland tabte søndag aften 0-2 på Brøndby Stadion. Mens man ikke talte så meget som en eneste halv FCN-chance i første halvleg, kom udeholdet dog bedre med efter pausen.

På grund af det stramme europæiske program havde træner Kasper Hjulmand nemlig valgt at skifte fem spillere ud i forhold til torsdagens 1-0-sejr ude over AIK Stockholm, og det kostede på præstationen.

- Vi spillede vores ottende kamp på tre uger, og det er kropumuligt at spille med de samme, når man også spiller hver torsdag, siger Kasper Hjulmand.

Zorniger efter sejr: Taktiske kneb dæmmede op for FCN

- Det er helt normalt at skifte fire til seks spillere fra kamp til kamp, men det er da en illusion at tro, at det ikke koster point og kvalitet i sammenspillet.

- I denne periode handler det om at skrabe så mange point sammen som muligt i Superligaen, mens vi gør det godt europæisk, fortsætter han.

Brøndby havde chancer til at lukke kampen inden pausen, men scorede kun én gang ved Kamil Wilczek, inden Ante Erceg lukkede kampen med målet til 2-0 i sidste minut.

- Vi var klart underlegne og blev udspillet i første halvleg. Brøndby var klart bedst, og vores spil hang ikke sammen hverken offensivt eller defensivt, siger Hjulmand.

Han havde placeret spillere som Mads Pedersen, Mikkel Rygaard og Andreas Olsen på bænken, men de to sidstnævnte blev skiftet ind fra begyndelsen af anden halvleg.

Brøndby er klar til derby efter sejr mod chanceløse Nordsjælland

- Vi forandrede nogle ting i anden halvleg, og det gik fint nok. Brøndby beskyttede sig bedre, end vi er vant til. De var mere passive og løb ikke frem i samme pres. Vi kom til at savne vores dybe våben mod dem.

FC Nordsjællands næste opgave i ligaen bliver ude mod AaB på søndag, men forinden skal holdet torsdag aften møde Partizan Beograd i Europa League-kvalifikationen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her