Annonce
Superliga

Helsingør-træner efter sen uafgjort mod Silkeborg: »Den er hård. Den er virkelig hård«

Helsingør smed sejren i de allersidste sekunder mod Silkeborg. Dermed er intet afgjort forud for returopgøret, der dikterer, hvem der rykker direkte ned i 1. division.

Det gjorde ondt på Helsingør-træner Christian Lønstrup, da han måtte se sit mandskab indkassere en scoring i de døende sekunder mod Silkeborg. En scoring, der potentielt kan afgøre, hvilket af de to hold, der rykker ned i 1. division.

»Den er hård. Den er virkelig hård,« lød det fra Lønstrup, der dog stadig er optimistisk.

»Vi er overhovedet ikke færdige. 1-1 er faktisk slet ikke så tosset. Inden kampen sagde jeg til mine spillere, at jeg kan acceptere at tabe 1-0, at spille 0-0, at vinde 1-0. Det kan jeg sagtens acceptere,« sagde Helsingør-træneren, der gav et bud på, hvorfor hans spillere ikke havde den afgørende kølighed til sidst.

»Det er som om, at tingene nogle gange kommer lidt for tæt på mine spillere. Det må være det, der sker, siden vi ikke kan undgå at indkassere mål i de døende minutter,« sagde Christian Lønstrup.

Ifølge Helsingør-træneren betyder resultatet en ændret kampbillede på mandag på Jysk Park i Silkeborg, som er den anden ud af to playoff-kampe. Det dårligste hold over de to kampe rykker ned i 1. division. Vinderen møder et mandskab fra 1. division i endnu en playoff-duel.

»Det bliver en anden kamp på mandag på en god bane, hvor der måske kommer 10.000 tilskuere,« sagde Lønstrup.

Hos Silkeborg-træner Peter Sørensen var konklusionen på kampen forståeligt en anden.

»Resultatet gør en stor forskel, selv om det ikke var en kamp, vi vandt. Det er en stor forskel på, om vi havde spillet 1-0 eller 1-1,« siger Peter Sørensen, der mente Silkeborgs præstation var »meget bedre end den startede.«

»Vi peakede ikke på samme måde, som vi normalvis kan. Man skal ikke tage fejl af, at det godt kan være en svær bane at spille på. Den er tør og ikke helt så fin, som den ser ud fra distancen. Det gør, at det er svært at kombinere. Det vil vi helst og det kan vi lettere gøre på hjemmebane end her,« sagde Peter Sørensen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her