Annonce
Superliga

Ærgerlig Hjulmand efter nederlag til FCM: »Vi var meget tæt på point«

Kasper Hjulmand ærgrede sig over sit hold manglende kynisme mod FC Midtjylland, mens anfører Mathias Jensen fortrød, at holdet ikke greb chancen.

Hjulmand pegede på manglende kynisme og kampgejst som de manglende ingredienser i dagens kamp. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

FCN-træner Kasper Hjulmand var ikke glad for at tabe til FC Midtjylland. Irritationen var tydelig, da han skulle besvare pressens spørgsmål efter gæsternes 2-1 sejr i Farum. I baggrunden lød høj festmusik fra midtjydernes omklædningsrum, der lå lige ved siden af.

»Vi var meget tæt på point. Det her er en kamp, vi skal have noget ud af. Det er hammer irriterende, at vi ikke gør tingene færdig,« sagde Hjulmand efter kampen.

FC Midtjyllands lange negle holder holdet på en delt førsteplads

Efter at være kommet bagud 2-0 fik Farum-holdet reduceret til 2-1. FCN kom egentlig tilbage i kampen. De truede Midtjylland af flere omgange, men to frispark begået af Viktor Nelsson kostede et rødt kort, og dermed kom gæsterne i overtal.

»Jeg ser ikke det første gule kort, han får, men det andet kan man godt give. Jeg synes, at det er dumt af Viktor (Nelsson, red.) at tage den hårde mulighed helt ude ved sidelinjen. Det er fuldstændig unødvendigt,« sagde Hjulmand, der pegede på manglende kynisme og kampgejst som de manglende ingredienser i dagens kamp.

»Det er viljen og evnen til at komme ind og slå sig og ofre sig for at få de point, der skal til. Jeg synes, at vi mangler de sidste små detaljer i dag. Og så er det et helt håbløst andet mål, som vi lukker ind. Det har vi trænet, trænet og trænet hele ugen. Vi vidste, at vi skulle op mod Erik (Sviatchenko, som lagde op til målet, red.) i bagrummet, vi vidste, at der ville blive headet ned i feltet, og at vi ikke er i stand til at undgå det, er vanvittigt.«

FC Nordsjællands unge anfører Mathias Jensen mente ikke, at der var stor forskel mellem de to hold.

»Jeg synes ikke, at de spillede bedre, end vi gjorde. De var mere effektive,« sagde han efter kampen mod FC Midtjylland. Et hold, som han hader at tabe til.

»Vi er skide irriteret over at tabe, specielt til Midtjylland. Det er en klub, vi elsker at slå. Det gør ondt på os, men det er ikke fordi, at vi blev spillet af brættet. Så jeg synes ikke, at vi skal hænge alt for meget med hovedet. Selvfølgelig er det ærgerligt at tabe, men der er også en kamp igen om to-tre dage, som vi skal have point i,« sagde Mathias Jensen.

Anfører og målscorer Jakob Poulsen: »Vi har en vanvittig mental styrke«

Efter søndagens resultat ligger FC Nordsjælland 16 point efter frontduoen bestående af Brøndby og FC Midtjylland, mens FC København på fjerdepladsen fortsat ligger seks point efter FC Nordsjælland, da københavnerne tabte til Brøndby. Og det trøster trods alt en smule, forklarer Nordsjællands nummer 10.

»Ja selvfølgelig hjælper det, at vi holder afstanden til FCK. Jeg vidste faktisk ikke før nu, at de tabte. Når vi ikke vinder, er det selvfølgelig altid noget, at FCK heller ikke gjorde det. Men det tænker jeg ikke på lige nu. Jeg er mest ærgerlig over, at vi ikke fik point med, for jeg synes, at muligheden var der. Den greb vi ikke.«

Næste kamp for FC Nordsjælland er på onsdag mod AC Horsens.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her