Annonce
Superliga

Udskældte Okore fik sin hævn i AaB-sejr

AaB vandt over Sønderjyske og er dermed tættere på mesterskabsspillet. Det skyldtes ikke mindst Jores Okore.

AaB-forsvar Jores Okore (nummer to fra højre) brølede af glæde over sin 1-0 scoring, der faldt efter blot fem minutters spil i udekampen mod Sønderjyske. Foto: Scanpix

Fakta

Kampfakta:

SØNDERJYSKE – AAB 0-1 (0-1)

Sønderjyske: 4

AaB: 6

Dommer: Jens Maae, 8

Kampens spillere:

Marcel Rømer, Sønderjyske, 6

Jores Okore, AaB, 8

Det lærte vi: Sønderjyskes spil bliver for statisk i øjeblikket, særligt i formationen 4-1-4-1, der blev ændret i pausen.

Detaljen: For anden runde i træk kunne Sønderjyske ikke udnytte, at modstanderen fik rødt kort - denne gang Magnus Chrstensen et kvarter før tid.

Han er blevet kaldt usikker og falleret, blandt andet da han som nyindkøbt AaB-profil sejlede rundt i 1-4 nederlaget til Sønderjyske for syv måneder siden.

Torsdag aften stod Jores Okore så klar over for Sønderjyske igen, denne gang med en selvsikker attitude og anførerbindet om armen.

Lyngby leder videre efter ny Rygaard

Og efter blot fem minutter brølede forsvarsspilleren sin glæde ud i den frostklare aftenluft, mens hans øjne funklede af glæde over sit andet mål i tre kampe.

Sådan tager man revanche.

Den 25-årige Okore havde med sin ro, overskud og klasse en stor andel i 1-0 sejren, da han skiftevis styrede forsvaret og sendte skarpe afleveringer frem i banen.

Det ser ud til, at det tidligere stortalent har truffet en beslutning om, at nu vil han stoppe den deroute, der har kostet ham landsholdspladsen og karrieren i udlandet. Dén attitude er tiltrængt i en klub, der ligesom ham mest har været kendt for at fejle i de seneste sæsoner.

For som en af landets rigeste og mest vindende klubber er det ikke acceptabelt at misse mesterskabsspillet to sæsoner i træk.

Dén fadæse er traditionsklubben tættere på at undgå efter sejren over Sønderjyske, der omvendt må droppe drømmen om topseks efter nederlaget.

Inden da nåede AaB endnu engang at vise holdets begrænsning efter en fin indledning på kampen.

»Nu skal vi ikke blive for passive i anden halvleg,« sagde AaB-træner Morten Wieghorst i pausen til TV3 Sport, og så skete lige præcis dét.

Altafgørende var det derfor, at Jores Okore trådte i karakter - mest tydeligt da han stoppede et farligt Sønderjyske-indlæg lige efter pausen, der ellers var nået forbi keeper Jacob Rinne.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
AaB
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Ros til stolen, der giver Aarhus en millionbesparelse: »Jeg kan være mig selv«
Aarhus Kommunes sparekatalog foreslår implementeringen af en ny bade- og hygiejnestol på kommunens plejehjem, hvilket skal give en besparelse på 5,3 mio. kr. Inden forslaget er vedtaget, møder stolen stor ros. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her