Superliga

Silkeborg-comeback sikrede point mod AC Horsens

AC Horsens var på vej mod en 2-1-sejr ude mod Silkeborg, men måtte nøjes med 2-2 i en underholdende affære.

Foto: Anders Brohus

AC Horsens har været en af sæsonens positive overraskelser i Alka Superligaen, men de kom på hårdt arbejde i anden halvleg i udekampen mod Silkeborg, der fortjent fik 2-2 efter en Horsens-føring på 2-1 ved pausen.

I en kamp med god underholdning i begge ender fik hjemmeholdet belønning for et stærkt pres efter pausen, og med det uafgjorte resultat undgik midtjyderne at tabe hjemme for tredje gang i sæsonen.

Pointdelingen betyder, at AC Horsens er nummer seks i Alka Superligaen, mens Silkeborg er nummer 11.

Efter en lige start kom der for alvor gang i tilskuerne på Jysk Park midt i første halvleg. Først reddede Thomas Nørgaard flot, da AC Horsens-anfører Kjartan Finnbogason kom igennem på en friløber, og i stedet kom Silkeborg på 1-0 kort efter.

Efter et hjørnespark fandt Robert Skov med et fladt indlæg Simon Jakobsen, der lagde bolden af til Marc Rochester. Rochester, der tidligere havde brændt et par chancer, bankede tørt 1-0-målet ind.

Men tre minutter senere udlignede Jonas Thorsen efter pænt Horsens-opspil til 1-1, og kort før pausen gjorde en af første halvlegs bedste Simon Okusun det til 2-1 til gæsterne efter en dødbold.

Silkeborg fik overtaget fra starten af anden halvleg, men havde svært ved at få nogen sammenhæng offensivt. Gæsterne var i den første time dygtige til at lukke ned for Silkeborgs normalt farlige højreside.

AC Horsens-direktør: Vi kan klare profilafgang

Men som anden halvleg skred frem, kom Horsens til at stå længere tilbage på egen banehalvdel, og Silkeborg overtog mere og mere af initiativet.

Årets mål og mesterskabslugt i FC Midtjylland

Jens Martin Gammelby havde en god mulighed efter en times spil, men brændte, men han var igen i fokus i slutfasen.

Genlæs liveblog: Horsens var heldige med at få et point i Silkeborg

Med ti minutter igen tørrede han to Horsens-folk på kanten og fandt indskiftede Mate Vatsadze, der udlignede til 2-2, kampens resultat.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
SUPERLIGAKLUBBER
Læs alt om din klub
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her