Annonce
Landshold

Dansk landsholdsspiller: »Jeg fatter det ikke, det er jo sygt«

Danske fodboldkvinder har succes i deres klubber. Tre af dem er blevet svenske mestre med Linköping.

Janni Arnth blev svensk mester for andet år i træk med Linköping. Foto: Jens Dresling

Landsholdsspiller Janni Arnth var helt paf, da hun fejrede, at hendes klub, Linköping, for andetår i træk er blevet svenske mestre i fodbold.

»Jeg fatter det ikke, det er jo sygt,« lød det fra den danske landsholdsspiller, da hun af SVT blev spurgt om en reaktion efter Linköpings kamp mod Kvarnsvendens IK. 0-0 var nok til at Janni Arnths klub genvandt mesterskabet. Med sig på banen havde Janni Arnth to landsholdskolleger, Nicoline Sørensen og Maja Kildemoes, mens klubbens fjerde dansker, Johanna Rasmussen, er skadet.

Pernille Harder missede titlen som Europas bedste

Uafgjort var nok for Linköping, som med to runder tilbage nu er ni point foran FC Rosengård med Sanne Troelsgaard og Simone Boye på holdet. Sidstnævnte spillede sin første kamp siden EM-slutrunden med landsholdet i Holland i sommer, da hun blev skadet.

I den bedste tyske kvindeliga sørgede kvindelandholdets anfører, Pernille Harder, for at holde Wolfsburg i toppen. Wolfsburg vandt 3-1 over Werder Bremen, blandt andet takket være to mål af danskeren, det afgørende mål otte minutter før tid.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her