Landshold

Kroatien har fyrer landstræneren midt i VM-problemer

Efter 1-1 mod Finland hænger Kroatiens VM-deltagelse i en tynd snor, og det har kostet Ante Cacic jobbet.

Fredag led Kroatiens VM-drømme et knæk, da holdet kun fik 1-1 mod Finland, og det kostede lørdag landstræner Ante Cacic jobbet.

I stedet er Zlatko Dalic blevet ansat til at føre holdet gennem den afgørende udekamp mod Ukraine mandag.

- HNS (Det Kroatiske Fodboldforbund, red.) nåede frem til en enstemmig afgørelse om at afslutte samarbejdet med Cacic, siger forbundets præsident, Davor Suker, ifølge Reuters.

Cacic har været på kant med flere spillere siden tiltrædelsen i 2015, ligesom han også har været upopulær blandt fansene.

Kroatien førte 1-0 over Finland indtil overtiden, hvor finnerne udlignede.

Havde Kroatien vundet kampen, ville man have ført gruppen på en bedre målscore end Island, og man havde haft VM-skæbnen i egne hænder inden turen til Ukraine.

I stedet kan Island tage den direkte VM-billet med en hjemmesejr over bundproppen Kosovo, mens Kroatien skal have mindst uafgjort mod Ukraine for blot at kunne håbe på playoffkampe om en VM-billet.

Fejler Island mod Kosovo, kan kroaterne med en sejr i Ukraine snuppe førstepladsen.

50-årige Zlatko Dalic har senest stået i spidsen for Al-Ain i De Forenede Arabiske Emirater.

Hvorvidt kan kun får den ene kamp i spidsen for Kroatien, vides ikke.

- Trænere lever på deres resultater, og vi må se, hvad der sker. Jeg er sikker på, at vi kan få et godt resultat i Ukraine, lyder det fra Davor Suker.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her