Landshold

DBU og det kvindelige fodboldlandshold har igen sat sig ved forhandlingsbordet

Efter flere dages stilhed og iskold luft mellem spillere og Dansk Boldspils-Union er igen kommet gang i forhandlingerne om en ny aftale.

En stor del af Pernille Harders timer uden fodboldstøvler har de seneste uger gået med fodboldpolitik. Hun og holdkammeraterne mener ikke, at de er grådige i deres krav til DBU. Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto

Det danske kvindelandshold og Dansk Boldspils-Union forsøger fortsat at blive enige om en ny landsholdsaftale.

Efter flere dages stilhed og iskold luft mellem de to parter, er der igen kommet gang i forhandlingerne. Det fortæller Spillerforeningens formand Jeppe Curth til Danmarks Radio.

»Spillerne og DBU forhandlede indtil midnat i går, og de forhandlinger er genoptaget i dag klokken 10. Og de er stadig i gang med at forhandle,« siger Jeppe Curth.

Forhandlingerne om en ny landsholdsaftale for både kvindelandsholdet og det mandlige U21-landshold var ellers brudt sammen.

Spillerforeningen, der repræsenterer spillerne, har de seneste dage derfor stået for træningen af de danske kvinder i Dragør, selvom spillerne egentlig skulle have været i Horsens for at forberede sig til den nu aflyste træningskamp mod europamestrene fra Holland. Den udsolgte kamp skulle have været spillet fredag.

DBU: Dansk EM-revanche mod Holland er aflyst på grund af konflikt

Nu er spørgsmålet, om EM-kvalifikationskampen mod Ungarn på tirsdag også kommer i fare, hvis ikke parterne bliver enige inden da.

Til det siger Jeppe Curth:

»Vi er glade for, at DBU er kommet tilbage til forhandlingsbordet, og forhåbentlig kan vi snart finde en løsning,« siger han til DR.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her