Landshold

AC Horsens afbestiller et ton pølser og øl efter aflyst landskamp

Der skulle have været indkøb ét ton pølser og endnu mere øl til kvindelandskampen i Horsens, men efter den er blevet aflyst, har AC Horsens sikret sig, at klubben ikke står med en økonomisk lussing.

Der er kun tre dage, til det danske kvindelandshold skulle have mødt Hollands ditto i en EM-revanchekamp i Horsens, men tidligere tirsdag kunne DBU fortælle, at kampen er aflyst.

Superliga-klubben AC Horsens skulle have stået for salg af mad og drikke i boderne på stadion, men det bliver der altså ikke noget af nu. Klubben slipper dog for at stå med et stort parti øl og pølser, som den ikke kan bruge.

Horsens Folkeblad skriver, at AC Horsens havde kalkuleret med at indkøbe ét ton pølser og en endnu større mængde øl til landskampen, men selv om vi er ganske tæt på kampdagen, slipper klubben for at betale en masse penge for mad og drikke, der ikke kan bruges.

- Vi var klar over, at der kunne være en risiko for aflysning, så jeg har ikke bestilt noget. Vi har så gode leverandører, at vi havde en aftale om, at vi kunne få leveret med 24 timers varsel, siger Jens Lerche, der er ansvarlig for lounge og bodsalg i AC Horsens, til Horsens Folkeblad.

Hvis AC Horsens havde fået leveret pølserne i denne uge, skulle de ligge forholdsvis længe inden Superliga-holdets næste hjemmekamp. Det er nemlig først 23. september mod FC Helsingør, altså om 11 dage.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DBU
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her