Landshold

Vibe og Sisto fuldender Hareides landsholdstrup

Pione Sisto og Lasse Vibe tilslutter sig landsholdstruppen til VM-kvalifikationskampen mod Rumænien.

Pione Sisto er udtaget til landsholdet. Foto: Lars Poulsen

Landstræner Åge Hareide har fundet de sidste to brikker i sit offensive puslespil forud for VM-kvalifikationskampen mod Rumænien senere på måneden.

Hareide har fredag udtaget Pione Sisto og Lasse Vibe, og dermed er landsholdstruppen oppe på de annoncerede 23 spillere.

Landstræneren udtog i første omgang kun 20 spillere og varslede samtidig, at han ville se nærmere på forskellige alternativer til de sidste tre pladser.

I mandags supplerede han truppen med Kasper Dolberg, der har vist fin form på det seneste, og fredag er der altså sat navne på de sidste to spillere.

Så sent som torsdag aften spillede Pione Sisto hele kampen på Celta Vigos venstre kant, da den spanske klub kvalificerede sig til kvartfinalerne i Europa League med en 2-0-sejr ude over Krasnodar.

I den spanske liga har han fået spilletid i 22 kampe i denne sæson, hvor han er noteret for tre mål.

30-årige Lasse Vibe har efter nytår fået gang i målscoringen for Brentford i den næstbedste række i England. Vibe er i alt noteret for otte ligamål, hvoraf de seks er scoret i 2017.

Det er første gang, han er udtaget til A-landsholdet siden træningsturneringen i Japan sidste sommer.

Fredagens udtagelser betyder, at der ikke er plads til folk som Pierre-Emile Højbjerg og Viktor Fischer, medmindre truppen bliver ramt af skader inden kampen 26. marts.

Begge spillere har været fast bestanddel af truppen i Hareides regeringstid, men har i de seneste måneder ikke fået meget spilletid i deres engelske klubber.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Testvinderen: Audi leverer det bedste kompromis
Audi Q5 er teknisk set et mesterværk og på mange måder klassens bedste bil, fordi den tilbyder det bedste kompromis. Prisen løber dog hurtigt op, for ekstraudstyret er dyrt. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her