Landshold

Hareide tager Kasper Dolberg med til Rumænien

Med tre scoringer i de seneste to kampe har den 19-årige Ajax-angriber spillet sig ind i landsholdstruppen.

Kasper Dolberg er som ventet blev udtaget til landsholdet, der møder Rumænien den 26. marts. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Landstræner Åge Hareide har mandag efterudtaget Kasper Dolberg til VM-kvalifikationskampen i fodbold mod Rumænien 26. marts.

Hareide havde ikke fundet plads til Ajax-angriberen, da han onsdag i sidste uge udtog sin trup.

Men Dolbergs seneste præstationer mod FC København i Europa League og mod Twente i den hollandske liga har overbevist landstræneren.

- Kasper Dolberg har været meget overbevisende i sine to seneste kampe for Ajax, hvor han med tre scoringer har været afgørende for sit hold og leveret på et højt niveau, siger Hareide til DBU's hjemmeside.

Dolberg scorede en enkelt gang i Ajax' 1-2-nederlag til FC København. Søndag var den 19-årige dansker på pletten to gange, da Ajax nedlagde Twente 3-0 i Æresdivisionen.

Landstræneren har dermed udtaget 21 navne til truppen. Hareide udtager på fredag yderligere to spillere, når ugens kampe i de europæiske klubturneringer er overstået.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her