Annonce
Landshold

Uefa jokker i spinaten - igen

For anden gang på en uge har det europæiske fodboldforbund lavet selvmål.

Måske er der bare langt fra Danmark til Nyon i Schweiz, hvor det europæiske fodboldforbund, Uefa, holder til.

I hvert fald gør forbundet sig særdeles uheldigt bemærket i denne tid, da Danmark markedsføres for EM2020, hvor der skal spilles fire kampe i Parken.

I begyndelsen af ugen lagde Uefa en animationsvideo på nettet, hvor der blev zoomet ind på den danske hovedstad - der tilsyneladende var flyttet et godt stykke ind i Sverige. Og på billederne kunne man også se, at både Fyn og Sjælland var røget sig en tur i den grafiske afdeling.

Videoen røg hurtigt af nettet, men der var skaden sket.

Cirkelbroen valgt som dansk logo til fodbold-EM i 2020

Dagens forsøg på at gøre det lidt bedre er heller ikke blevet en succes for Uefa. På billedet hvor København atter præsenteres skriver Uefa "1992: Kim Vilfort vinder EM med Danmark", men der ikke skal et særligt trænet dansk fodboldøje til for at spotte, at det er Kim Christofte, de er på billedet. Til gengæld har Uefa ret i, at det er Kim Vilfort, der er dukket op ved præsentationen på billedet yderst til højre.

For en god ordens skyld. Sådan så Vilfort ud, da han scorede mod Tyskland i EM finalen i 1992. Foto: Kim Agersten/Polfoto

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her