Annonce
Landshold

Schmeichel åbner op for ny Leicester-kontrakt

»Der er forhandlinger, og alt er positivt lige nu,« siger landsholdets målmand om en forlængelse af sin kontrakt med Leicester. Først vil han dog holde sommerferie.

Kasper Schmeichel erkender, at små klubber ofte får plukket de bedste spillere efter en succesfuld sæson. Det kan også ske i Leicester.Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Osaka

Mesterskabssæsonen, kåringen som Årets Fodboldspiller i Danmark og masser af individuel ros til Kasper Schmeichel har sat gang i forhandlinger mellem landsholdsmålmanden og Leicester om en ny kontrakt. Det nuværende udløber nemlig i 2018, og ventede parterne med at forlænge med endnu et år, ville truslen om et snarligt kontraktudløb kunne bruges af andre klubber til at købe Schmeichel fri.

Kasper Schmeichel kommer dog ikke til at underskrive en kontrakt umiddelbart efter, at det danske landshold vender tilbage fra Japan.

»Der er forhandlinger, og alt er positivt lige nu, men jeg har denne kamp med landsholdet mod Bulgarien tilbage, og så handler det om at nyde det. Vi har ikke haft tid til at nyde mesterskabet endnu, og jeg synes, at det er meget vigtigt at leve i nuet og nyde det, fordi jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at opleve det igen,« siger Kasper Schmeichel.

»Om et par uger begynder jeg så at tænke fremad,« fortsætter han.

I disse dage er der historier om, at Arsenal vil udløse Leicesters store angrebsprofil Jamie Vardys frikøbsklausul til 190 mio. kr., og man har før set mindre hold, som nærmest overpræsterer for dernæst at blive plukket af større klubber.

»Det er sådan, fodbold er. Sker det, så sker det. Jeg ved ikke, om han forlader os, men vores ejere er meget fast besluttede på at beholde alle, og de har aldeles ikke brug for pengene,« siger Kasper Schmeichel med henvisning til Leicesters voldsomt rige ejer fra Thailand.

Kasper Schmeichel håber i den sammenhæng, at profilerne bliver i klubben.

»Vil folk forlade os, er det op til dem, men jeg håber, at alle bliver, fordi vi har et fantastisk hold. Et sammensat mandskab der kender hinanden rigtig godt med et suverænt samarbejde på og uden for banen,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her