Landshold

Forsoning i sexsag: Valbuena vil spille med Benzema

Trods en verserende afpresningssag melder Valbuena sig parat til at spille på Frankrigs landshold med Benzema.

Det franske fodboldlandshold blev i efteråret ramt af en konflikt mellem to af holdets stjerner, der nu kommer hinanden i møde.

I begyndelsen af oktober kom det frem, at Real Madrid-angriberen Karim Benzema muligvis agerede mellemmand for en ven, der forsøgte at afpresse landsholdskollegaen Mathieu Valbuena.

Benzemas ven lå inde med en sexoptagelse af Valbuena og dennes hustru. For at holde optagelsen skjult krævede han en sum penge af Lyon-spilleren.

Dommer afviser forsoningsmøde i sag om sexvideo

Mens Benzemas rolle fortsat bliver undersøgt af en fransk anklager, har Det Franske Fodboldforbund, FFF, suspenderet de to landsholdsstjerner blot et halvt år før EM, der afholdes i Frankrig.

Selv om forholdet mellem de to spillere er anspændt, og Benzema risikerer fem års fængsel for sin mulige indblanding, så melder Mathieu Valbuena sig parat til at spille på hold med Benzema.

- Nu må vi se, hvordan det ender, men det vil ikke være noget problem. Alt er muligt.

- Det er jo ikke sådan, at der er tale om et mord, siger Valbuena til tv-stationen TF1.

Den 31-årige midtbanespiller fra Lyon er tilsyneladende meget opsat på at være med til EM på hjemmebane.

- EM har været et mål for mig de seneste to år. Vi er i gang med forberedelserne, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg ikke bliver en del af det.

- Der er selvfølgelig ingen garantier. Jeg har talt med træneren, men jeg vil ikke fortælle, hvad der blev sagt. Vi har talt om mange ting, og det har givet mig en bedre følelse, siger Valbuena.

Lyon-spilleren var senest i aktion for det franske landshold i en 2-1-sejr over Danmark i oktober i København.

I november så landstræner Didier Deschamps bort fra Valbuena til træningskampene mod Tyskland og England for at beskytte spilleren, efter at afpresningssagen var kommet frem.

- Det var hårdt at acceptere. På det tidspunkt var jeg vred, for jeg følte mig som et offer, der blev straffet to gange.

- Når jeg ser tilbage, så forstår jeg hans beslutning. 2015 er et overstået kapitel nu, og det er tid til at se fremad, siger Valbuena.

/ritzau/AFP
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Smart eller tudegrim? Ny koreansk crossover deler vandene
Hyundai går benhårdt efter at skille sig ud fra konkurrenterne i klassen for de små crossovere, og det må man sige, de gør med den nye Kona. Desværre er selve bilen et ganske gennemsnitligt produkt. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her