Annonce
Landshold

Irsk landstræner vil have hævn mod Danmark

Martin O'Neill husker alt for tydeligt nederlaget på 1-5 til Danmark i Dublin for et år siden.

Martin O'Neill vurderer, at Eriksens fravær udligner sig, da Irland også er uden flere profiler. Foto: Clodagh Kilcoyne/Reuters

Det irske fodboldlandshold er opsat på at få hævn mod Danmark for sidste års 1-5-nederlag, der sendte danskerne til VM i Rusland.

Det fortæller Irlands landstræner, Martin O'Neill, på et pressemøde før mødet mellem Irland og Danmark i Dublin i Nations League.

- Danmark vandt jo ret overbevisende over os for 11 måneder siden, og vi vil naturligvis gerne have oprejsning, hvis vi kan, siger Martin O'Neill ifølge Sky Sports.

Irerne skal lørdag aften ikke forholde sig til Christian Eriksen, der scorede tre gange for Danmark, da Irland blev ydmyget i VM-playoffkampen på eget græs for et år siden.

Martin O'Neill vurderer dog, at Eriksens fravær udligner sig, da Irland også er uden flere profiler.

- Han er en verdensklassespiller. Men danskerne skal også forholde sig til, at vi mangler nogle spillere.

- Det er spillere, som har gjort det fremragende for os, som vores anfører Seamus Coleman. Vi har heller ikke haft Robbie Brady og James McCarthy med i længere tid, siger O'Neill.

Nations League-opgøret i Dublin spilles klokken 20.45 dansk tid.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere
Den 13-årige Emil Bengtsson krammede sin gode ven i stilhed, da de fik at vide, at deres fælles hjem skal lukke
Emil Lundgård Bengtsson kan finde på at true og sparke pædagogerne på døgninstitutionen Dalgaarden. De kan til gengæld finde på at holde ham fast og fjerne ham med magt. Alligevel håber han, at de flytter med, når han snart skal forlade sit hjem igennem mere end to år. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her