Annonce
Landshold

Landsholdsspillere forventer fuld opbakning efter konflikt

Kasper Schmeichel og Simon Kjær forventer fuld support fra lægterne i kølvandet på landsholdskonflikt.

- Jeg tror, at alle har forståelse for, at det har været en svær uge, men sådan er livet ind i mellem, siger Schmeichel på et pressemøde. Foto: Finn Frandsen

Opbakningen til fodboldlandsholdet skal stå sin prøve søndag aften, når Danmark søndag møder Wales i Nations League i Aarhus.

Det er de normale landsholdsspilleres første kamp i kølvandet på landsholdskonflikten mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Spillerforeningen.

Flyproblemer forsinker walisisk rejse til Danmark

Konflikten medførte, at onsdagens landskamp i Slovakiet blev afviklet med danske amatørspillere.

Kasper Schmeichel forventer ikke, at publikum i Aarhus vil vende sig mod de danske spillere, som undervejs i konflikten er blevet kaldt for grådige.

- For os spillere handler det om at vinde kampen og spille godt, og jeg er sikker på, at alle vil stå bag os.

- Jeg tror, at alle har forståelse for, at det har været en svær uge, men sådan er livet ind i mellem, siger Schmeichel på et pressemøde.

Landsholdsanfører Simon Kjær forventer heller ikke, at det udsolgte stadion i Aarhus vil blive præget af buhråb mod landsholdsspillerne.

- Jeg er overhovedet ikke bange for, at nogen vil buhe ad os. Men det eneste vi kan gøre er at forberede os på kampen og den opgave, vi skal løse.

- Vi håber på at spille en god kamp og vinde, og så må vi lægge resten bag os, siger Simon Kjær.

Spillerne og trænerstaben skulle egentlig have været sammen siden i mandags, men først fredag eftermiddag mødte de ind på samme hotel i Aarhus.

Ifølge Åge Hareide har den første tid sammen med spillerne ikke været anderledes end tidligere, selv om landsholdskonflikten stod på i ugens første fire dage.

- Det første døgn har været som normalt. Det er en kæmpe fordel, at vi alle kender hinanden så godt, siger Hareide.

Der er 19 gengangere fra VM-truppen i den 23 mand store trup til kampen mod Wales.

I flere medier er det beskrevet, hvordan Simon Kjærs indtræden i forhandlingerne mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Spillerforeningen var en nøgle til indgåelsen af en midlertidig landsholdsaftale torsdag aften.

Lørdag lød det, at spørgsmål om konflikten ikke ville blive besvaret.

Søndagens kamp mellem Danmark og Wales begynder klokken 18.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her