Annonce
Landshold

Kampe udsættes: Vikarlandshold skal holdes klar

Divisionsforeningen har udsat lørdagens kamp i 2. division mellem Vanløse og Middelfart og flere andre kampe.

Fodboldklubberne Vanløse, Tarup Paarup IF og Avarta, der har landsholdsspillere på det midlertidige landshold, har fået udsat deres kampe i weekenden i 2. division.

Det bekræfter Dansk Boldspil-Union (DBU) og Divisionsforeningen torsdag eftermiddag.

Ifølge Peter Ebbesen, der er turneringschef i Divisionsforeningen, er beslutningen taget på grund af uvished om landsholdets sammensætning.

- Vi ved ikke, om de skal spille i weekenden. Ellers kunne de godt have spillet lørdag, selv om de spillede i går (onsdag, red.), siger Ebbesen.

- På grund af uvisheden, som klubberne ikke er skyld i, valgte vi efter dialog med klubberne i går, at hvis der fortsat var uvished i dag (torsdag, red.), ville vi udsætte kampene.

En turneringsregel foreskriver, at en klub, som har to eller flere spillere udtaget til landshold, har ret til at få en kamp udsat.

Vanløse havde fire mand med i landsholdstruppen mod Slovakiet onsdag. Torsdag skrev klubben følgende på sin Facebook-side om weekendens kamp mod Middelfart:

- Om det var den gode præstation, vores drenge ydede, skal vi lade være usagt, men ikke desto mindre er der tikket besked ind fra Divisionsforeningen om, at lørdagens kamp imod Middelfart er aflyst, og den rykkes til en endnu ikke fastsat dato.

Flere andre klubber, der havde landsholdsspillere med i onsdagens trup, har også fået udsat deres kampe i de lavere rækker.

Søndagens kamp mellem Avarta og HIK er også udsat. Det samme er lørdagens kamp mellem Tarup Paarup IF og Jammerbugt FC.

Ifølge Peter Ebbesen kan klubberne dog beslutte at spille kampene alligevel, hvis en aftale mellem de sædvanlige A-landsholdsspillere og DBU skulle lande i løbet af de kommende dage.

Danmark spiller en ny landskamp søndag hjemme mod Wales i Nations League-turneringen. Hvilke spillere, der spiller den kamp, er endnu uvist.

Danmark tabte med brug af 17 debutanter onsdagens landskamp ude mod Slovakiet med 0-3.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DBU
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her