Annonce
Landshold

Vikarlandsholdet har fået besked på at stå standby

John 'Faxe' Jensens landshold skal være klar til at møde ind fredag.

Det er endnu uvist om vikarlandsholdet kommer på banen på Ceres Park i Aarhus søndag. Foto: Ronald Zak/ AP

De skal være klar til at møde ind fredag kl. 17.00, såfremt der ikke er fundet en anden løsning. Sådan skriver bold.dk, der også oplyser, at spillerne i nat fik tilbuddet om at blive fløjet direkte til Aarhus for at gå i træningslejr frem til søndagens kamp mod Wales, men det tilbud afslog spillerne dog.

Ca. klokken 11.00 torsdag fløj spillerne fra onsdagens kamp mod Slovakiet hjem mod Danmark, hvor de i stedet for i Jylland altså lander på Sjælland. De skal dog kunne møde op fredag klokken 17 for at forberede sig til Wales-kampen, hvis DBU og Spillerforeningen inden ikke er kommet frem til en fælles løsning.

Amatørernes indtogsmarch: Danske reserver faldt med stor ære

John 'Faxe' Jensen fik til opgave at agere træner for holdet, der primært var sammensat af 2. divisionsspillere og futsalspillere. Efter kampen mente 'Faxe' da også, at herrerne havde fortjent fri bar for deres indsats.

Vikarlandsholdet spillede onsdag mod Slovakiet, hvor de tabte ærefuldt til modstanderen. Søndag skal der altså igen spilles venskabskamp i Nations League mod Wales, og det er endnu uvist, hvem der stiller op for det danske landshold på Ceres Park i Aarhus.

Det var en noget anderledes kamp, der udspillede sig i går og det blev ifølge Kantar Gallup også den mest sete venskabskamp i 2018, da den altså overgik seertallene for de venskabskampe landsholdet spillede op til sommerens VM i Rusland.

624.500 seere så med på Kanal 5, da det danske vikarhold tabte til Slovakiet onsdag aften.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her