Annonce
Landshold

Dansk fodboldkonflikt rammer i udlandet: »En bitter strid«

Den danske strid mellem DBU og Spillerforeningen vækker også genklang i udlandet.

Foto: Screenshot Wales Online

Det er ikke kun i Danmark, at konflikten mellem DBU og Spillerforeningen har fokus.

Flere internationale medier skriver også om de afbrudte forhandlinger.

I Wales er sagen naturligvis tophistorie – da Danmark efter planen skal møde Wales på søndag – og Wales Online skriver således: ”Bliver Danmark mod Wales til noget? Her er forklaringen på, hvorfor det danske fodboldforbund og spilleren er involveret i en bitter strid før Nations League-kampen”, skriver mediet, der derefter særdeles detaljeret forklarer sagens punkter.

Landsholdet - DBU: Forstå konflikten på to minutter

”Christian Eriksen og Hugo Lloris bliver i London i landskampspause”, skriver britiske SB Nation, der har øje for, at Tottenham på den måde får lidt hjælp til spillere, der var udmattede efter VM. Den franske landsholdsmålmand Hugo Lloris er i øvrigt skadet.

SB Nation skriver også, at spillerne ”naturligvis” ikke kan lide idéen om, at deres personlige sponsorer ikke må flugte med DBU’s.

”Danmark kan miste kampe pga strid med spillere om sponsorrettigheder”, skriver ESPN, der peger på, at Uefa kan straffe Danmark hårdt efter kvindelandsholdets tilsvarende udeblivelse i en kamp mod Sverige.

Sidst men ikke mindst har det internationale nyhedsbureau, AP, skrevet historien under overskriften ”Christian Eriksen og Kasper Schmeichel kommer ikke med i Danmarks kampe pga strid om betaling”.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DBU
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her