Annonce
Landshold

Danmarks modstander på onsdag: Vi har ikke hørt fra DBU

Det slovakiske fodboldforbund har ikke fået en officiel besked om konflikten omkring det danske herrelandshold.

Danmarks Thomas Delaney mod Chiles Nicolas Castillo i venskabskampen Danmark - Chile på Aalborg Stadion, tirsdag den 27. marts 2018. Landsholdsspillerne og DBU er ikke blevet enige om en aftale. Derfor vil DBU nu kigge efter andre spillere. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Fodboldarenaen City Arena Trnava er gjort klar, det slovakiske herrelandshold er mødt ind og i gang med forberedelserne til testkampen på onsdag. Men nu er det usikkert om der overhovedet er en modstander.

Nyheden om konflikten omkring det danske herrelandshold er nået til Slovakiet, men det gør ikke forvirringen mindre.

»Vi er klar over, at der er en situation i Danmark, men vi har ikke fået en officiel forklaring fra det danske forbund. Jeg har kun læst om det i medierne. Vi kan ikke sige noget, før vi får en officiel udmelding. Lige nu ved vi ingenting,« siger Monika Jurigova, der er kommunikationschef i det slovakiske fodboldforbund.

Alt er klar til kampen

Kampen skal efter planen spilles på onsdag kl. 20.45 i byen provinsbyen Trnava i Slovakiet. Billetsalget har været i gang længe.

»Vi forbereder os på kampen, som vi ellers ville have gjort. Alt er klar til denne kamp,« siger Monika Jurigova.

Lige nu forsøger DBU at finde nogle alternative spillere, som vil stille op for Danmark. Det er selvfølgelig ikke gode nyheder for Slovakiet.

»Vi håber selvfølgelig, at de bedste spillere kommer. Men vi må vente og se,« siger Monika Jurigova.

Vil I aflyse kampen, hvis Danmark ikke stiller op med de bedste spillere?

»Det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt. Vi må vente på en officiel besked fra Danmark. Lige nu ved vi ikke noget ,« siger Monika Jurigova.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her