Annonce
Landshold

Hareide: Sådan kan jeg bruge Andreas Christensen på landsholdet

Den danske stjerne hos Chelsea vil blive brugt på flere positioner i testkampene mod Panama og Chile.

Den danske landstræner Åge Hareide forklarede ved dagens pressemøde, hvor truppen til testkampene mod Panama og Chile blev annonceret, hvordan han ser Andreas Christensens rolle på landholdet i fremtiden.

Den danske defensivspiller er fast mand på Chelseas stjernebesatte mandskab, men har endnu ikke fundet sin faste hylde på det danske landshold.

Video: Durmisi og Boilesen er tilbage på landsholdet

Hør også Jyllands-Postens sportsredaktør Troels Henriksen komme med sin analyse af det danske landsholds muligheder i testkampene sidst i marts:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Aarhus Ø skal ende med et rundt 0

Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø.

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her