Annonce

Landshold

Hareide: Sådan kan jeg bruge Andreas Christensen på landsholdet

Den danske stjerne hos Chelsea vil blive brugt på flere positioner i testkampene mod Panama og Chile.

Den danske landstræner Åge Hareide forklarede ved dagens pressemøde, hvor truppen til testkampene mod Panama og Chile blev annonceret, hvordan han ser Andreas Christensens rolle på landholdet i fremtiden.

Den danske defensivspiller er fast mand på Chelseas stjernebesatte mandskab, men har endnu ikke fundet sin faste hylde på det danske landshold.

Video: Durmisi og Boilesen er tilbage på landsholdet

Hør også Jyllands-Postens sportsredaktør Troels Henriksen komme med sin analyse af det danske landsholds muligheder i testkampene sidst i marts:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bilferien sydpå kan få en langsom start Forbered dig på 110 km vejarbejde inden Hamborg
Vejarbejde præger store dele af Autobahn A7 ned mod Hamborg her til sommer, og det kan give op til seks timer forlænget rejsetid. Tyske ADAC anbefaler i stedet A9, hvis man skal til Norditalien og kører på de mest belastede dage. 
Se flere
P-kaos i Aarhus: Det eneste, der virkede, var betalingsautomaten
Flere hundrede bilister måtte gå igen med uforrettet sag, da de fredag eftermiddag ville hente deres bil fra parkeringsanlægget under Dokk1 i Aarhus. Det var brudt sammen, og det er det stadig fredag aften. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her