Annonce
Landshold

U21-landstræner udtager tre mulige debutanter

U21-landstræner Niels Frederiksen kalder Georgien en af de hårdeste udekampe i EM-gruppen.

Mandag udtog U21-landstræner Niels Frederiksen de spillere, der i næste uge både møder Østrig i en testkamp i fodbold 22. marts, inden det gælder EM-kvalifikationskampen ude mod Georgien fem dage senere.

Og der var tre nye navne i truppen; Sebastian John fra Viborg, Andreas Skovgaard fra FC Nordsjælland og Gustav Marcussen fra Lyngby.

Derudover var det en erfaren grundstamme af spillere, der skal forsøge at vinde EM-kvalifikationskampen ude mod Georgien.

Masser af spilletid i foråret til de mulige debutanter er baggrunden for deres udtagelse, forklarer Niels Frederiksen.

- Det er en rigtig stærk trup. Jeg synes, vi har virkelig mange talentfulde spillere i de her årgange. Der er mange gengangere, men der er også tre nye, som kan debutere.

- Det er tre spillere, som er begyndt at få en masse spilletid og har gjort det godt på deres klubhold, siger Niels Frederiksen til DBU's hjemmeside.

Kampen mod Georgien anser han for at være en nøglekamp, der vil cementere den danske førsteplads i gruppen inden efterårets slutspurt med fire resterende kampe - heraf tre på hjemmebanen i Aalborg.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her