Landshold

Simon Kjær roser holdet: »Det er ikke altid nemt«

Den danske landsholdsanfører sendte en særlig tak til spillere, der har måttet agere Irland til træning.

Det var en stolt dansk landsholdsanfører, som mødte pressen efter Danmarks flotte VM-kvalifikation, der kom i hus efter en lige så flot 5-1 sejr ude over Irland.

Simon Kjær sendte derfor både roser til den danske målhelt Christian Eriksen, men også til sine mindre profillerede landsholdskammerater.

»Christian har udviklet sig til den fodboldspiller, som vi alle sammen har håbet på og snakket om i lang tid. Nogle gange glemmer man, at han kun er 25 år gammel, og han har været fantastisk i kvalifikationen, og han betyder selvfølgelig utroligt meget for det her hold,« sagde Simon Kjær, før han vendte blikket mod resten af truppen.

»Men vi må ikke glemme, at det her hold står 100 procent sammen, hvis vi har en spiller i den kaliber, så er det fantastisk, men at have det her sammenhold i den her trup er meget vigtigt. For de folk der sidder ude på bænken og skal levere under træningerne og stå som Irland og spille som Irland, det er ikke altid nemt rent mentalt, men stor cadeau til alle sammen,« sagde den danske landsholdsanfører.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her