Landshold

Sisto fik sin oprejsning: »Fantastik at være en del af«

Efter at have indtaget en mindre synlig rolle i den første playoff-kamp var Sisto tilbage i fokus i 5-1-sejren over Irland.

I lørdags kunne Pione Sisto have indtaget en helterolle, da han kunne have sendt Danmark foran 1-0. Det skete bekendt ikke, og Sisto gik fra mulig helt til skurk på et splitsekund.

Tirsdag aften var Sisto så tilbage i fokus på den positive måde, da den vævre dribler lagde op til Danmarks udlignende scoring i 5-1-sejren, der sendte Danmark til VM i Rusland.

»Det var en lidt anderledes kamp, hvor vi ikke kom til så meget sidst, og det håbede jeg selvfølgelig, at vi kunne gøre i dag, og det har jeg selvfølgelig kigget lidt på, og det blev også noget bedre i dag,« sagde Sisto.

»Det er fantastisk at få lov til at være en del af det,« sagde Sisto, der i løbet af denne VM-kvalifikation har bidt sig fast som en stamspiller på det danske landshold.

»Jeg kom lidt senere ind, og jeg har ligesom håbet på, at det måske var nu, at jeg kunne få min helt store chance og være med lidt mere kontinuerligt, og det må man sige, at det har jeg fået lov til, og det har været rigtig fint, og at komme til VM det er helt fantastisk,« sagde Sisto efter kampen mod Irland.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her