Landshold

Schmeichel følte sig først sikker på VM til allersidst

Det krævede et storslået dansk comeback, før VM-deltagelsen var i hus.

Kasper Schmeichel var ligesom sine danske holdkammerater jublende lykkelig for at have spilet Danmark til et VM.

Men tirsdagens kamp var lidt af en rejse for det danske hold, der kunne se Shane Duffy bringe Irland på VM-kurs fem minutter inde i opgøret. Men herefter vendte opgøret, og Danmark endte med en suveræn 5-1-sejr, og ifølge Schmeichel var det vigtigt at bevare fokus hele kampen igennem.

Hvornår følte du dig sikker på VM?

»Da Nicklas (Bendtner red.) scorer på straffet. Ej man ved jo med udebanemål, at de skal score et mere end os, så det handlede bare om at tage momentum fra dem. De skulle ikke have lov til at få et mål og få en lille smule momentum eller et eller andet, så det var utroligt vigtigt for os, at de ikke scorer igen,« forklarede Schmeichel efter kampen.

Kong Christian: »Jeg er en glad dreng de næste mange måneder«

Kasper Schmeichel fik debut på landsholdet i 2013, og derfor bliver næste sommers slutrunde i Rusland Schmeichels første slutunde.

»Vi spiller fantastisk, og vi viser, hvad det her hold kan. Ingen går i panik, og vi kunne have vundet med mere. Det er fantastisk og en helt vild følelse. Der er et helt unikt sammenhold, og det er den slags sammenhold, som man har brug for at opnå noget. Det minder om, da vi vandt Premier League med Leicester, og det er sådan noget, som vi kan huske resten af vores liv,« sagde Schmeichel i minutterne efter kampen til Kanal 5.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her