Landshold

Kong Christian: »Jeg er en glad dreng de næste mange måneder«

Christian Eriksen bragede med tre flotte mål tirsdag aften Danmark til VM i Rusland.

Christian Eriksen overstrålede alle tirsdag aften og sendte Danmark til VM. Foto: Lars Poulsen

At Christian Eriksen til sidst i kampen mod Irland overlod et straffespark til Nicklas Bendtner, siger meget om, hvor god den danske kreatør var tirsdag aften i den altafgørende VM-playoff-kamp.

Eriksen havde inden straffesparket nemlig allerede lavet tre mål, hvor det ene var flottere end det andet, og så kunne Bendtner godt få lov til gøre den danske sejr endnu større.

»Jeg var i tvivl, om jeg skulle give Nicklas det. Men han skal have lidt selvtillid, og han var på knæ, og det tager jeg til mig, det sker ikke så tit, at Nicklas beder om noget, og jeg havde allerede lavet tre, så det gav sig selv,« sagde Christian Eriksen til Kanal 5 om straffesparksbeslutningen.

Enestående Eriksen udraderede Irland: Danmark skal til VM

Selvom Danmark indledningsvist kom bagud mod Irland, så forklarede Eriksen, at fornemmelsen hele kampen var god.

»Vi ved, at vi skal arbejde endnu hårdere, da de scorer. Men så scorer Andreas Christensen et flot mål, og det giver selvtllid. Så sparker jeg den ind kort efter, og så skulle de frem på banen for at lave en kasse, og det gav endnu mere plads, og vi kunne godt have lavet endnu flere,« sagde Eriksen, der var stolt over sin præstation.

Dansk VM-fest i Irland: »En magisk følelse«

»Jeg er utrolig glad for, at det blev i min kamp nummer 75. Morten Olsen havde sendt en sms og skrev, at de slog Norge 5-1 i 1985 i Olsens kamp nummer 75 for at komme til VM. Det var klasse i dag, og det er fedt at kunne sende en sms tilbage og sige, at det blev det samme i dag.  Alt går ind på landsholdet i øjeblikket, og vi skal til VM, og det kunne ikke være bedre. Sabrina (Christian Eriksens kæreste red.) er heldig, for jeg en glad dreng de næste mange måneder,« sagde Eriksen til Kanal 5 efter kampen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her